کد خبر : 262060
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۱ - 22:44
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هوای اصفهان در ۶ منطقه آلوده است

شاخص کیفی هوای کلانشهر اصفهان امروز سه‌شنبه در ۶ منطقه وضعیت ناسالم برای گروه های حساس را نشان می‌دهد.

هوای اصفهان در ۶ منطقه آلوده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۷ ایستگاه سنجش در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت هشت صبح امروز سه‌شنبه بیست و یکم شهریور ماه با میانگین ۹۵ وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

به نوشته مهر؛ بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر در ایستگاه پایش خیابان احمدآباد با ۱۰۲، بزرگراه خرازی با ۱۰۹، میدان انقلاب با ۱۰۶، زینبیه با ۱۲۵، کردآباد با ۱۳۹ و میرزا طاهر با ۱۰۳ AQI در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است.

امروز شاخص هوای اصفهان در ایستگاه خیابان ۲۵ آبان با ۸۷، پارک زمزم با ۷۲، خیابان پروین و سپاهان شهر با ۸۱، دانشگاه صنعتی و خیابان فرشادی با ۹۵، خیابان رودکی با ۷۱، رهنان با ۱۰۰، فیض با ۹۰، بولوار کاوه با ۸۷ و ولدان (ورزشگاه میثاق) با ۸۰ AQI در وضعیت قابل قبول قرار دارد.

امروز شاخص هوای سجزی با ۱۰۴ و قهجاورستان با ۱۴۳ AQI در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس و در شاهین شهر با ۷۱ و مبارکه با ۷۵ AQI در وضعیت قابل قبول ثبت شد. ایستگاه سنجش آلودگی هوای شهرهای مجاور اصفهان از جمله خمینی شهر، زرین‌شهر ، نجف آباد، منطقه صنعتی دولت آباد و کاشان قطع است.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نیز برای امروز در نیمه غرب و شرق استان اصفهان وزش باد به نسبت شدید تا شدید و خیزش گردوخاک در نواحی مستعد شرق اصفهان پیش‌بینی کرده است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص بطور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل منوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و بطور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

اخبار مرتبط:
مصدومان تصادف محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید
مصدومان تصادف محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: تعداد مصدومان تصادف مینی بوس و پژو ۲۰۶ در محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید.

معاون شهردار: نمایشگاه «فن‌نما» سکوی هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری اصفهان است
معاون شهردار: نمایشگاه «فن‌نما» سکوی هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری اصفهان است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: سومین نمایشگاه فن‌نما که هم‌زمان با بیست‌وششمین نمایشگاه اتوکام برگزار می‌شود، امسال با محوریت «هوش مصنوعی» تلاش کرده است تا ضمن تقویت ارتباط میان عرضه و تقاضای فناوری، به سکویی برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، نهادهای دولتی و سرمایه‌گذاران تبدیل شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان: از شهر هوشمند عقب مانده‌ایم/ باید به سمت گفتمان «شهر کوانتومی» حرکت کنیم
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان: از شهر هوشمند عقب مانده‌ایم/ باید به سمت گفتمان «شهر کوانتومی» حرکت کنیم

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شهرهای جهان از مفهوم «شهر هوشمند» به سوی «شهر کوانتومی» در حال گذار هستند و اگرچه اصفهان ظرفیت‌های انسانی و علمی بی‌نظیری دارد، اما باید با درک این تحول مفهومی، مسیر توسعه فناورانه خود را بازتعریف کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است