کد خبر : 262041
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۱ - 18:57
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

جواد نکونام ۲ نفر را از باشگاه اخراج کرد

سرپرست تیم فوتبال استقلال در روزهای اخیر در تمرینات این تیم غایب بوده است.

جواد نکونام ۲ نفر را از باشگاه اخراج کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: علی سامره که در فصل جدید به عنوان سرپرست تیم فوتبال استقلال انتخاب شده، در دو روز گذشته در محل تمرین این تیم حاضر نبوده است.

دلیل غیبت او در تمرینات اگرچه رسما اعلام نشده ولی احتمالا بی‌ارتباط به اختلافات داخلی اخیر در استقلال نیست و گفته می‌شود او هم مانند افسر امنیتی باشگاه استقلال قربانی خشم سرمربی استقلال از برخی مسائل درباره مجوز نداشتن نزدیکان او شده است.

اخبار مرتبط:
اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد
اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد

پیش از آغاز دیدار دو تیم تراکتور و سپاهان، صحبت‌های مجری شبکه تبریز در آنتن زنده توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد.

درگذشت علیرضا حاتمی، قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
درگذشت علیرضا حاتمی، قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین

علیرضا حاتمی کشتی گیر ۳۳ ساله و دارنده مدال طلای جوانان آسیا ۲۰۱۱ و برنز جوانان جهان ۲۰۱۲ پس از تحمل جراحات سوختگی بر اثر انفجار گاز در سالن ورزشی آمل، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

شکست سنگین و دراماتیک پرسپولیس مقابل فولاد
شکست سنگین و دراماتیک پرسپولیس مقابل فولاد

در ادامه هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های فولاد خوزستان و پرسپولیس از ساعت ۱۵ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به مصاف هم رفتند که این مسابقه با شکست ۳ بر یک پرسپولیس به پایان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است