کد خبر : 261990
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۱ - 16:17
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: وزارت کشور خودش باید درباره بیانیه اخراج اساتید پاسخگو باشد

عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش مجلس درباره اخراج اساتید از دانشگاه و سوال احتمالی از وزیر علوم در همین رابطه توضیح داد.

نماینده مجلس: وزارت کشور خودش باید درباره بیانیه اخراج اساتید پاسخگو باشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: محمد وحیدی عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش مجلس در پاسخ به این سوال که چرا وزرات کشور به موضوع اخراج اساتید دانشگاه ورود پیدا کرد و شائبه سیاسی و امنیتی بودن آن را تقویت کرده، گفت: «اگر وزارت کشور موضوعی را از زاویه امنیتی مطرح کرده باید خودش پاسخگو باشد. وزارت علوم و وزارت بهداشت دو مجموعه‌ای هستند که آموزش عالی کشور را مدیریت می‌کنند. اما بخشی از دانشگاه‌ها هم وابسته به سایر وزارتخانه‌ها هستند از جمله وزارت آموزش و پرورش و وزارت نفت. بهتر است ارزیابی، سیستم پایش و نظارت به دو وزارتخانه علوم و بهداشت سپرده شود و از سوی دیگر جایگاه علم و اساتید در کمیسیون آموزش مجلس مورد ارزیابی قرار گیرد.»

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه چنانچه کمیسیون از توضیحات وزیر قانع نشود، احتمال طرح سوال در صحن و یا استیضاح وزیر علوم وجود دارد، عنوان کرد: «مجلس یک فرایند نظارتی دارد. وقتی یک موضوعی اولین بار مطرح می‌شود معمولا وزرای مربوطه برای ادای توضیحات به کمیسیون‌های تخصصی فراخوانده می‌شوند که اگر قانع نشویم از ابزارهایی که مجلس در اختیار دارد حتما استفاده می‌کنیم.»

اخبار مرتبط:
واکنش عراقچی به تلاش‌های اسرائیل برای کارشکنی در توافق با حماس
واکنش عراقچی به تلاش‌های اسرائیل برای کارشکنی در توافق با حماس

وزیر امورخارجه با اشاره به گزارش‌ها درباره تلاش نخست‌وزیر و وزیر امور استراتژیک اسرائیل برای کارشکنی در اقدامات واشنگتن برای معامله با حماس، آن را نمونه‌ای از خروار توصیف کرد.

فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه توافق از هزینه عدم توافق بسیار کمتر است؛ نمی‌توان ایران را از حق غنی‌سازی محروم کرد
فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه توافق از هزینه عدم توافق بسیار کمتر است؛ نمی‌توان ایران را از حق غنی‌سازی محروم کرد

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه تاکید کرد: امریکا می‌داند هزینه رسیدن به توافق، بسیار کمتر از عدم توافق است. اگر عدم توافق صورت گیرد، موجی از هزینه‌های گسترده پیرامونی به گردن امریکا می‌افتد.

پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند

برخی موضوعات از جمله میزان حقوق و مزایای دریافتی نمایندگان مجلس، برای جامعه از جذابیت خاصی برخوردار است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است