کد خبر : 261481
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۸ - 19:14
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

آصفری، نماینده مجلس: استادانی که اخراج شدند مدرک تحصیلی نامعتبری داشتند

نماینده اراک در مجلس مدعی شد: بحثی که در دانشگاه ها رخ داده و عذرکسانی که خواسته اند بر مبنای نگاه حزبی نبوده است یک تعدادی از آن ها مدارکشان معتبر نبوده و یا حالت استخدامشان تایید شده نبوده است.

آصفری، نماینده مجلس: استادانی که اخراج شدند مدرک تحصیلی نامعتبری داشتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اصلاحات نیوز نوشت: محمدحسن آصفری نماینده اراک در مجلس، با رد موضوع خالص سازی می‌گوید: این ها خالص سازی نیست. اولا بحثی که در دانشگاه ها رخ داده و عذرکسانی که خواسته اند بر مبنای نگاه حزبی نبوده است یک تعدادی از آن ها مدارکشان معتبر نبوده و یا حالت استخدامشان تایید شده نبوده است. خب حالا ممکنه برخی از آنها در جریانات مرتبط با اغتشاشات آتش بیار معرکه بوده اند.

وی ادامه داد: البته ما اعتقاد داریم که در دانشگاه ها باید کرسی های آزاد اندیشی وجود داشته باشد و نباید با افراد به جرم ابراز عقیده برخورد کنیم، مگر اینکه دست به کار براندازی بزنند. وقتی کسی یک سناریوی براندازی را دنبال میکند، طبیعتا باید در فضایی خارج از دانشگاه این کار را انجام دهد، نه اینکه با پول بیت المال این کار را انجام دهد. همه از نقد منصفانه استقبال می‌کنند.

آصفری نماینده مجلس با بیان این موضوع که اخراج اساتید یک موج نبوده است، گفت: این استادان کمتر از ۶۰ نفر بودند که یا پرونده هایشان در مرحله گزینش مشکل پیدا کرده ، یا مدارک تحصیلیشان مشکل داشته یا اینکه انتقالی و مهمان از جای دیگر بودند که حالا گفتند بروید و مهلت شما تمام شده، به این که نمی‌گویند اخراج!

نماینده اراک ادامه داد: چون در سال انتخابات هستیم، برخی سعی دارند تا با این جوسازی ها یک سبد رای را برای خودشان آماده کنند و سعی دارند تا سو استفاده کنند که به اهدافشان برسند. این جو و موجی که ایجاد شده نیز مختص حالا نیست و در ادوار مختلف وجود داشته است.

محمد حسن آصفری با اشاره به این نکته که مقصر وزارت علوم است، گفت: اگر قبل از اینکه این اتفاقات رخ دهد وزارت علوم یک بیانیه می‌داد و آمار دقیقی را می‌داد و اطلاع رسانی می‌کرد، امروز شاهد این سیاه نمایی و موج سواری نبودیم. بیانیه دادن وزارت علوم بعد از مسموم کردن فضا تاثیری ندارد.

وی ادامه داد: با جریان براندازی چه در دانشگاه چه در هرجای دیگری برخورد می‌شود. قرار نیست از جو دانشگاه و پول بیت المال استفاده می‌کنند و این جریان را دنبال کنند. بروند بیرون و هر غلطی که خواستند انجام دهند. ما در گذشته افرادی را داشتیم که چون این مسیر را در پیش گرفته بودند از حوزه اخراج شدند یا خلع لباس شدند. میبینیم که خلع لباس شده اند اما منبر هم می‌روند و صحبت هم می‌کنند.
درباره کلاس دادن به آقای حدادیان اطلاعی ندارم، اما دلیل نمی‌شود چون افراد مداح هستند به آنها کلاس ندهند. وقتی کسی مدرک تحصیلی معتبر و سطح سواد دارد چه دلیلی دارد به او کلاس ندهند؟ آنطوری که شنیدم آقای حدادیان از مدتها قبل در حال تدریس بودند اما حالا آن را به موج اخراج استادان وصل کردند و سو استفاده رسانه ای کردند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: به هیچ عنوان دست از غنی‌سازی بر نمی‌داریم، اما میزان آن قابل بحث است
نماینده مجلس: به هیچ عنوان دست از غنی‌سازی بر نمی‌داریم، اما میزان آن قابل بحث است

مالکی در رابطه با همزمانی فشار آمریکا و اروپا بیان کرد: مکانیسم ماشه و موضوعی که اروپایی‌ها دنبال می‌کنند، همه دست به دست هم داده تا بتوانند آخرین موضع‌گیری ترامپ نسبت به غنی‌سازی، یعنی توقف آن را عملی کنند. تمامی این رفتار‌ها در قالب یک بسته در راستای توقف غنی‌سازی است.

نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند
نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند

نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: از آنجایی که تروئیکای اروپایی در نقض شدید قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام هستند، در موقعیت حقوقی یا اخلاقی نیستند که بتوانند سازوکار حل اختلاف برجام را فعال کنند.

فرمانده سنتکام: نیروهای نیابتی ایران در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند/ حمله به ایران امکان‌پذیر است
فرمانده سنتکام: نیروهای نیابتی ایران در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند/ حمله به ایران امکان‌پذیر است

مایکل کوریلا، فرمانده سنتکام مدعی شد: در صورت دستور رئیس جمهور ترامپ، ما آماده‌ایم تا با نیرویی عظیم برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای پاسخ دهیم توسل به یک راه حل نظامی علیه ایران امکان‌پذیر است و من طیف گسترده‌ای از گزینه‌ها را در اختیار رئیس جمهور و وزیر دفاع قرار داده‌ام.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است