کد خبر : 261025
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۶ - 10:55
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

دیدار سیدمحمد خاتمی و مادلین آلبرایت در آمریکا I خاطرات هاشمی‌رفسنجانی

در خاطرات آیت‌‌الله هاشمی‌رفسنجانی دیدار سیدمحمد خاتمی با وزیر امور خارجه آمریکا روایت شده است.

دیدار سیدمحمد خاتمی و مادلین آلبرایت در آمریکا I خاطرات هاشمی‌رفسنجانی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پایگاه اطلاع رسانی خانه موزه آیت الله هاشمی رفسنجانی خاطرات مرحوم آیت الله هاشمی در پانزدهم شهریور ماه سال ۱۳۷۹ را بازخوانی کرده است.

در بخشی از این خاطرات آمده است: خبرگزاری آلمان خبر داد که امروز آقای [سیدمحمد] خاتمی [رئیس‌جمهور] و خانم [مادلین] آلبرایت، وزیر امورخارجه آمریکا، در سازمان ملل ملاقات و گفت‌وگو کرده که با اعجاب محافل سیاسی روبه‌رو شده است.

خبر دیگر می‌گوید، خانم آلبرایت، هنگام سخنرانی آقای خاتمی، در صندلی جلو نشسته بود و گوش می‌داد؛ احتمال هم هست که خبرگزاری آلمان، همین را ملاقات و گفت‌‌وگو خوانده است؛ منتظر خبر صحیح هستیم.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

تندورها در جنگ ۱۲ روزه سکوت کردند؛ حالا برای ترور ترامپ پول جمع می‌کنند
تندورها در جنگ ۱۲ روزه سکوت کردند؛ حالا برای ترور ترامپ پول جمع می‌کنند

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه گفت: یک روز پرونده عدم کفایت سیاسی رییس‌جمهور را استارت می‌زنند و روز دیگر برای ترور رییس‌جمهور گرا می‌دهند. همان شخص تندرو که به دروغ درباره برجام صحبت کرده بود و دوستانش، در جنگ 12 روزه سکوت کردند و هیچ محکومیتی ابراز نکردند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است