کد خبر : 261016
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۶ - 05:33
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۳۸۰ هکتار از اراضی ملی و دولتی استان اصفهان رفع تصرف فوری شد

فرمانده یگان حفاظت اراضی استان اصفهان گفت: طی دو سال اخیر ۳۸۰ هکتار از اراضی ملی و دولتی استان اصفهان رفع تصرف فوری شد.

۳۸۰ هکتار از اراضی ملی و دولتی استان اصفهان رفع تصرف فوری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ امیرسعید باقری فرمانده یگان حفاظت اراضی استان اصفهان اظهار کرد: با تلاش و هوشیاری عوامل یگان حفاظت اراضی استان، در دو سال اخیر ۲۹۶ مورد رفع تصرف فوری در سطح اراضی ملی و دولتی استان اصفهان انجام و این اراضی به بیت‌المال بازگردانده شده است.

به نوشته فارس؛ وی با بیان اینکه مساحت این اراضی رفع تصرف فوری شده ۳۸۰ هکتار بوده است، افزود: برآورد ارزش این اراضی ۵۴۸ هزار میلیارد ریال است.

باقری بیان کرد: یگان حفاظت اراضی استان اصفهان با حمایت دستگاه قضائی هیچ مماشاتی با زمین‌خواران نداشته و تصرف اراضی ملی و دولتی به هر بهانه‌ای، نتیجه‌ای غیر از تعقیب قضایی و محکومیت کیفری و قلع و قمع و زیان ناشی از آن برای متصرفان به همراه ندارد.

فرمانده یگان حفاظت اراضی استان اصفهان تصریح کرد: یگان حفاظت اراضی استان اصفهان، حفاظت از ۱۵۶ هزار هکتار از اراضی را برعهده دارد که از این میزان مساحت، ۱۳۶ هزار هکتار در ید و حدود ۲۰ هزار هکتار تصرفی سنوات قبل است که مربوط به قبل از تشکیل یگان بوده که پرونده‌های حقوقی آنها در مراجع قضائی در حال رسیدگی است.

اخبار مرتبط:
تردد در مسیر حصه به اصفهان کند است
تردد در مسیر حصه به اصفهان کند است

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: به دلیل انجام عملیات احداث زیرگذر حصه و وجود محوطه کارگاهی، تردد خودروها از سمت حصه به سمت شهر اصفهان با کندی مواجه شده است.

۴۷ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهان آزاد شدند
۴۷ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهان آزاد شدند

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان از آزادی ۴۷ نفر از محکومان حبس غیربزهکار همزمان با شب میلاد امام رضا (ع) خبرداد.

اعضای کانون مداحان شهر اصفهان مشخص شد
اعضای کانون مداحان شهر اصفهان مشخص شد

ششمین دوره انتخابات کانون مداحان شهر اصفهان برگزار و اعضای آن مشخص شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است