کد خبر : 260913
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۴ - 14:37
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

خبری درخصوص میرحسین موسوی و زهرا رهنورد

یک رسانه نزدیک به خانواده میرحسین موسوی آخرین وضعیت جسمانی محصورین را تشریح کرد.

خبری درخصوص میرحسین موسوی و زهرا رهنورد

به گزارش سایت خبری مدارا، یک رسانه نزدیک به خانواده میرحسین موسوی مدعی شده است که برخلاف جواب آزمایش‌های پزشکی مهندس موسوی و همسرش، خانم رهنورد که وضعیت جسمی آنها را مساعد نشان می‌دهد، بروز مکرر علائم فیزیکی بیماری در آنها، چیز دیگری را نشان می‌دهد.

گفتنی است آخرین بار رسانه ها اسفندماه سال گذشته از بستری مهندس موسوی به دلیل مشکل حاد تنفسی خبر داده بودند.

خبرگزاری دولتی ایرنا هم پیش از این یعنی در آذرماه سال گذشته از مراجعه میرحسین موسوی به بیمارستان به دلیل مشکل مزمن گوش میانی خبر داده بود.

اخبار مرتبط:
توضیحات وزیر فرهنگ درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان
توضیحات وزیر فرهنگ درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آخرین وضعیت کنسرت همایون شجریان را تشریح کرد.

کشور ما مملو از وسایل و امکانات است؛ واکنش نماینده مجلس به ممنوعیت خرید کالا برای هیات ایرانی در نیویورک
کشور ما مملو از وسایل و امکانات است؛ واکنش نماینده مجلس به ممنوعیت خرید کالا برای هیات ایرانی در نیویورک

حجت‌الاسلام حسن‌علی اخلاقی امیری، نماینده مشهد در مجلس گقت: ایجاد ممنوعیت خرید کالا برای مقامات ایرانی توسط آمریکا، بیشتر شبیه یک جوک و شوخی سال است. این‌ها اگر ایران اسلامی و مسئولان ایران را می‌شناختند، چنین کاری نمی‌کردند. کشور ما مملو از وسایل و امکانات است و مسئولان ما نیازی به خرید اجناس از کشورهای دیگر ندارند.

ظهره‌وند، نماینده مجلس: جنگنده‌های میگ ۲۹ روسی وارد ایران شده و در شیراز است
ظهره‌وند، نماینده مجلس: جنگنده‌های میگ ۲۹ روسی وارد ایران شده و در شیراز است

ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: جنگنده‌های میگ ۲۹ روسی بعنوان راهکار کوتاه مدت وارد ایران شده‌ و در شیراز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است