کد خبر : 260808
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۴ - 07:39
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تونل هواساز مترو اصفهان ریزش کرد+عکس

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از ریزش تونل هواساز ایستگاه شاهد خط ۲ متروی اصفهان در خیابان باقوشخانه خبر داد.

تونل هواساز مترو اصفهان ریزش کرد+عکس

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: تونل هواساز ایستگاه شاهد خط ۲ متروی اصفهان در خیابان باقوشخانه در عمق ۴ متری که در حال اجرا است، ریزش کرد.

به نوشته فارس؛ وی افزود: این تونل در کنار پیاده‌رو است و به علت جنس خاک که ریزشی است این تونل ریزش کرده است.

شیشه‌فروش با بیان اینکه این حادثه مصدوم نداشت، بیان کرد: بلافاصله عوامل امدادی به محل حادثه اعزام شدند و یک خط لوله فاضلاب که در این تونل وجود داشت، مقرر شد آبفا برای ایمن‌سازی خط اقدام کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اعمال محدودیت تردد از سوی پلیس راهور گفت: سازمان عمران شهرداری و عوامل امدادی در محل حادثه هستند تا در اسرع وقت تونل را بازسازی کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون چند مغازه تخلیه شده است، افزود: تا پایان امروز عملیات بازسازی این تونل به پایان می‌رسد.

اخبار مرتبط:
۱۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت روان‌آب‌ها در شهر اصفهان اختصاص یافت
۱۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت روان‌آب‌ها در شهر اصفهان اختصاص یافت

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از اختصاص یکصد میلیارد تومان بودجه به احداث کانال و چاه جذبی در اصفهان خبر داد.

پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰» برابر است با تابستانی بدون کم آبی
پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰» برابر است با تابستانی بدون کم آبی

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان گفت: مردم استان با پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰»، تابستان سال جاری را بدون کم‌آبی سپری کنند.

قطع شبکه گاز در برخی مناطق اصفهان
قطع شبکه گاز در برخی مناطق اصفهان

روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان از قطع گاز به‌دلیل تعمیرات اضطراری شبکه در برخی از مناطق شهر اصفهان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است