مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از ریزش تونل هواساز ایستگاه شاهد خط ۲ متروی اصفهان در خیابان باقوشخانه خبر داد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشهفروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: تونل هواساز ایستگاه شاهد خط ۲ متروی اصفهان در خیابان باقوشخانه در عمق ۴ متری که در حال اجرا است، ریزش کرد.
به نوشته فارس؛ وی افزود: این تونل در کنار پیادهرو است و به علت جنس خاک که ریزشی است این تونل ریزش کرده است.
شیشهفروش با بیان اینکه این حادثه مصدوم نداشت، بیان کرد: بلافاصله عوامل امدادی به محل حادثه اعزام شدند و یک خط لوله فاضلاب که در این تونل وجود داشت، مقرر شد آبفا برای ایمنسازی خط اقدام کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اعمال محدودیت تردد از سوی پلیس راهور گفت: سازمان عمران شهرداری و عوامل امدادی در محل حادثه هستند تا در اسرع وقت تونل را بازسازی کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون چند مغازه تخلیه شده است، افزود: تا پایان امروز عملیات بازسازی این تونل به پایان میرسد.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به برگزاری ششمین پویش کودکان سایبری گفت: این برنامه بهدنبال تامین و ایجاد فضای مجازی ایمن برای کودکان با آگاهی بخشی به آنهاست.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اصفهان گفت: از مجموع سهمیه ۶۹ هزار و ۷۵ تن کودهای شیمیایی استان تاکنون ۵۰ هزار و ۳۲۹ تن برابر ۷۳ درصد سهمیه سالانه جذب و توزیع شده است.
گردهمایی فرمانداران اصفهان در سایه هشدارهای صریح استاندار در باره «طرد مدیر پشت میز نشین» و «تکاپوی ملموس نوروزی» این بار متفاوت تر از همیشه برگزار شد.