کد خبر : 260526
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۲ - 16:07
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

ناصر محمدخانی در بیمارستان بستری شد

پیشکسوت قدیمی فوتبال ایران به علت عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده است.

ناصر محمدخانی در بیمارستان بستری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ورزش سه نوشت: ناصر محمدخانی چهره نام آشنای فوتبال ایران که از ناراحتی ریوی رنج می برد، به دلیل عارضه قلبی حالش بد شده و در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده است.

محمدخانی برای طی کردن مراحل درمانی به بیمارستان مراجعه کرده و پزشکان برای آنکه تحت مراقبت باشد او را بستری کرده اند.

پیشکسوت ارزنده فوتبال ایران دو روز در بخش مراقبت های ویژه بستری شده بود اما امروز با نظر پزشکان و بهبودی نسبی حال عمومی اش به بخش آمده و شرایط جسمانی مناسب تری دارد.

اخبار مرتبط:
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

مقصد دروازه‌بان استقلال مشخص شد
مقصد دروازه‌بان استقلال مشخص شد

گفته می‌شود باشگاه ملوان به دنبال آن است تا دروازه بان فصل پیش استقلال را جذب کند.

انتقال هافبک استقلال به سپاهان رسمی شد
انتقال هافبک استقلال به سپاهان رسمی شد

انتقال هافبک استقلال به سپاهان رسمی شد آرش رضاوند دقایقی پیش و به صورت رسمی، قراردادش را با سپاهان به امضا رساند.

ارسال دیدگاه

یک پاسخ به “ناصر محمدخانی در بیمارستان بستری شد”

  1. احمد گفت:

    همچنان در مورد همسر مهربانش در میان پرسپولیسیها جایگاه خوبی ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است