کد خبر : 260424
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۲ - 00:13
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش رسانه حوزه به اخراج اساتید: هر های یک هوی دارد!

خبرگزاری وابسته به حوزه اخراج سریالی اساتید از دانشگاه ها را تمجید کرد.

واکنش رسانه حوزه به اخراج اساتید: هر های یک هوی دارد!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری رسا که اخبار حوزه را پوشش می‌دهد نوشت: این روزها که صحبت از پاک‌سازی و تعدیل برخی از اساتید دانشگاه‌ها است، روشنفکران و رفورمیست‌ها در صفحات مجازی خود می‌گویند؛ حکومت در حال تصفیه‌ای نظیر اول انقلاب برآمده و می‌خواهد دانشگاه را از استادان مخالف و منتقد پاک‌سازی کند!

دولت رئیسی به‌عنوان یک دولت اصول‌گرا شناخته می‌شود که البته می‌توان از آن به‌عنوان دولت سهامی از نحله‌های مختلف جریان راست نیز نام برد، از محافظه‌کاران سنتی جریان اصول‌گرایی تا جبهه پایداری که در عرصه سیاست به‌عنوان جریان تندروی راست‌گرا شناخته می‌شود.

پس از غائله مهسا امینی و تحرکات دانشجویان در آن ایام و کنشگری برخی از اساتید در جهت حمایت از جنبش زن زندگی آزادی، قابل‌پیش‌بینی بود که روزهای پرتلاطم‌تری در راه است. اساساً جریان راست سیاسی چه در ایران و چه جهان خیلی اهل بی‌خیال شدن و فراموش‌کردن نیستند، بالاخره حالا نوبت دولت و حاکمیت یکپارچه است و به‌قول‌معروف هر های یک هوی دارد!

دولت اصول‌گرا هر چقدر دوآتشه عمل کند هنوز از چپ‌های خط امامی اول انقلاب ده هیچ عقب است! برویم به سال‌های ابتدای انقلاب که محمدعلی نجفی، به‌عنوان وزیر فرهنگ و آموزش عالی، از وضعیت انقلاب‌فرهنگی و تصفیه‌ها خیلی راضی نبود.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است
سردار کوثری، نماینده مجلس: ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است.

بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم

نماینده مجلس گفت: نیروهای نظامی کشورمان اخیرا یک موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی را آزمایش کرده‌اند. چنین آزمایشی حتما اقدام مناسبی است، البته به آن معنا نیست که می‌خواهیم اروپا را بزنیم، بلکه به معنای آن است که با اجرای مکانیسم ماشه، ما هم بر قدرت دفاعی و اقتدار موشکی خودمان می‌افزاییم. این آزمایش موشکی به این معنا است که اگر اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها بخواهند مجددا آسمان ما را تصرف کنند، ما از طریق حمله موشکی به آن‌ها پاسخ خواهیم داد و تسلیم نخواهیم شد.

سفر فوری عراقچی به نیویورک به‌خاطر یک جلسه مهم
سفر فوری عراقچی به نیویورک به‌خاطر یک جلسه مهم

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از عزیمت وزیر امور خارجه به آمریکا برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل متحد خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است