کد خبر : 260386
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۱ - 22:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

انفجار منزل مسکونی در خمینی شهر یک فوتی داشت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی شهر از وقوع یک مورد انفجار در منزل مسکونی و فوت یک نفر خبر داد.

انفجار منزل مسکونی در خمینی شهر یک فوتی داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آتشپاد دوم مهدی مرادیان با اشاره به حادثه انفجار در منزل مسکونی در خمینی شهر اظهار داشت: این حادثه در ساعت ۱۹ و ۳ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات آتش نشانی خمینی شهر گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه این حادثه در محله آدریان خمینی شهر گزارش شده است، تصریح کرد: اکیپ امداد و اطفا در کمترین زمان ممکن از ایستگاه شماره ۱ برای این حادثه اعزام شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی شهر با بیان اینکه متأسفانه در این حادثه مرد حدوداً ۶۴ ساله جان خود را از دست داد، گفت: علت اولیه حریق نشت گاز شهری گزارش شد و علت اصلی این حریق توسط کارشناسان آتش نشانی در دست بررسی است.

اخبار مرتبط:
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان از ممنوعیت سکونت اتباع خارجی در ۱۴ شهرستان و منطقه حساس استان خبر داد.

پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود
پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان بر تداوم پروژه راهبردی کنار گذر شرق استان تأکید کرد.

ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود
ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۲۰ شهر استان، گفت: امروز خور و بیابانک با دمای ۴۸ درجه سلسیوس بالای صفر گرمترین نقطه استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است