کد خبر : 260282
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۱۸ - 12:48
دسته‌بندی : اجتماعی، خوزستان
چاپ

پیام رئیس‌جمهور در خوزستان شنیده نمی شود؛ تداوم قفل بی برقی بر صنعت در خوزستان

پیام رئیس‌جمهور در خوزستان شنیده نمی شود؛ تداوم قفل بی برقی بر صنعت در خوزستان

رئیس‌جمهور در مراسم روز ملی صنعت و معدن با صراحت اعلام کرد که توسعه بدون انرژی معنایی ندارد و دولت ناگزیر از اتخاذ تصمیمات بزرگ برای رفع ناترازی است. او به روشنی تأکید کرد که صنعت نباید قربانی کمبود انرژی شود و مسئولان باید با تصمیم‌های علمی و راهبردی، مسیر تولید را هموار کنند. اما واقعیت خوزستان چیز دیگری است. مدیریت برق استان با خاموشی‌های مکرر صنایع، عملاً همان چیزی را رقم می‌زند که رئیس‌جمهور از آن برحذر می‌دارد: تعطیلی چرخ تولید و ضربه مستقیم به اشتغال و صادرات.
این تناقض میان تأکید ملی و عملکرد استانی، پرسش‌های جدی را برمی‌انگیزد. اگر در سطح کلان، رئیس جمهور بر هم‌افزایی و یافتن راه‌حل‌های پایدار تأکید دارد، چرا در استان ساده‌ترین راه‌حل یعنی قطع برق صنعت برگزیده می‌شود؟ آیا این انتخاب چیزی جز اعتراف به ناتوانی مدیریتی است؟ و آیا وقت آن نرسیده که پاسخگویی واقعی از مدیران استانی مطالبه شود؟
صنعتگران خوزستان در وضعیتی متناقض قرار گرفته‌اند؛ از یک‌سو سخنان رئیس‌جمهور را می‌شنوند که بر اهمیت صنعت و ضرورت تأمین انرژی تأکید دارد، و از سوی دیگر هر روز با خاموشی خطوط تولید و زیان‌های سنگین مواجه می‌شوند. این دوگانگی نه‌تنها اعتماد تولیدکنندگان به سیاست‌های کلان را تضعیف می‌کند، بلکه پیام خطرناکی به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌فرستد: اینکه حتی در استانی که قلب انرژی کشور است، استمرار تولید هیچ تضمینی ندارد.
پیامد این شکاف تنها به زیان اقتصادی ختم نمی‌شود. وقتی کارخانه‌ها خاموش می‌شوند، تنها ماشین‌آلات و تولید متوقف نمی‌شود بلکه اعتماد اجتماعی هم از بین می رود، امنیت شغلی کارگران تهدید می‌ شود و امید جامعه به سخنان و وعده های رئیس جمهور کمرنگ می‌شود. در چنین فضایی، هر سیاست ملی برای جذب سرمایه یا رونق تولید، در عمل با بی‌اعتمادی و تردید مواجه خواهد شد.
اگر قرار است سخنان رئیس‌جمهور صرفاً در همایش‌ها شنیده شود و در میدان عمل راه دیگری پیموده شود، نتیجه چیزی جز تعمیق شکاف میان صنعتگران و دولت نخواهد بود. به نظر می رسد در خوزستان بیش از هر چیز به هماهنگی واقعی میان سیاست های اعلامی رئیس جمهور و مدیریت استانی انرژی نیاز داریم؛ هماهنگی‌ای که از مدیران برق استان بخواهد به‌جای تکرار راه‌حل‌های کلیشه ای و تعطیلی و خسارت های سنگین به صنایع، با برنامه‌ریزی، توسعه نیروگاهی و سرمایه‌گذاری در انرژی‌های نو به جنگ ناترازی بروند. تنها در این صورت است که سخنان امیدبخش رئیس‌جمهور معنا پیدا می‌کند و صنعت خوزستان از تهدید دائمی خاموشی رهایی خواهد یافت.

اخبار مرتبط:
رئیس قوه قضائیه: دشمن می‌خواهد از قانون‌شکنی و منکرات، قبح‌زدایی کند؛ باید این نقشه را خنثی سازیم
رئیس قوه قضائیه: دشمن می‌خواهد از قانون‌شکنی و منکرات، قبح‌زدایی کند؛ باید این نقشه را خنثی سازیم

رئیس قوه قضاییه گفت:دشمنان ما و در صدر آنها آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها از توطئه‌ها و دسایس اخیر خود علیه ملت ایران و همچنین تجاوز نظامی به کشورمان، طَرفی نبستند و اغراض‌شان در نتیجه این شرارت‌ها محقق نشد؛ فلذا آنها اکنون بر روی مسائل داخلی ایران متمرکز شده‌اند.

فوت یک دانشجو در پی سقوط از طبقه چهارم یکی از ساختمان‌های دانشگاه آزاد تبریز
فوت یک دانشجو در پی سقوط از طبقه چهارم یکی از ساختمان‌های دانشگاه آزاد تبریز

روابط عمومی دانشگاه آزاد تبریز ضمن تأیید خبر فوت یکی از دانشجویان پسر دانشگاه آزاد تبریز در پی سقوط از طبقه چهارم یکی از ساختمان‌های این دانشگاه، اعلام کرد: جزئیات این حادثه متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

روزنامه اعتماد خبر داد: تلاش نمایندگان رادیکال برای گنجاندن مفاد قانون حجاب در لایحه منع خشونت علیه زنان!
روزنامه اعتماد خبر داد: تلاش نمایندگان رادیکال برای گنجاندن مفاد قانون حجاب در لایحه منع خشونت علیه زنان!

هر چند شاید باور کردن آن دشوار باشد، اما پیگیری‌های «اعتماد» از راهروهای بهارستان گویای این واقعیت است که برخی نمایندگان رادیکال مجلس زمانی که از اجرای قانون حجاب و عفاف ناامید شده‌اند، به هر ترفندی کمر همت بسته‌اند تا محتوای سلبی مورد نظر خود که با تصمیم شعام در قانون حجاب و عفاف تعلیق شده را در قالب تازه‌ای در لایحه منع خشونت علیه زنان بازآفرینی کنند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است