کد خبر : 260247
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۱ - 11:14
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

روزنامه اقتصادی: باهنر به توصیه علی لاریجانی در انتخابات ثبت‌نام کرد

بنابر گزارش‌ها و البته اطلاعات تکمیلی ۵ مشاور و چهره نزدیک به علی لاریجانی‌ به توصیه او در پیش‌ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کرده‌اند.

روزنامه اقتصادی: باهنر به توصیه علی لاریجانی در انتخابات ثبت‌نام کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه دنیای اقتصاد از ثبت‌نام ۵ چهره نزدیک به علی لاریجانی برای انتخابات مجلس خبر داده است که به توصیه او در مرحله پیش‌ ثبت‌نام حضور یافته‌اند.

این روزنامه نوشت: بنابر گزارش‌ها و البته اطلاعات تکمیلی ۵ مشاور و چهره نزدیک به علی لاریجانی‌(علی مطهری، محمد‌رضا باهنر و منصور حقیقت‌پور، بهروز نعمتی و جعفرزاده ایمن‌آبادی) به توصیه او در پیش‌ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کرده‌اند. هرچند هنوز باید درانتظار نتیجه بررسی صلاحیتشان باشند اما حضورشان در مرحله اول انتخابات نشانگر عزم علی لاریجانی برای شکستن فضای انحصارطلبانه خالص‌سازان در مجلس آینده دارد.

اخبار مرتبط:
قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تایید صلاحیت «پزشکیان» به تدبیر رهبری انجام شد، [زیرا]هر ۱۲ عضو شورای نگهبان او را رد کرده بودند
قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تایید صلاحیت «پزشکیان» به تدبیر رهبری انجام شد، [زیرا]هر ۱۲ عضو شورای نگهبان او را رد کرده بودند

معاون اجرایی رئیس جمهور در دیدار با جمعی از اصلاح‌طلبان استان قم گفت: روزی که تأیید صلاحیت شدند، به شورای نگهبان خواسته شده بودند و من با خود می‌گفتم چرا این بنده خدا را که نه مشکل مالی و اخلاقی دارد و نه تابعیت فرزندانش مسأله‌ساز است، می‌خواهند رد کنند. اما ایشان ساعت چهار و نیم به من زنگ زدند و گفتند طوری صحبت کردند که مشخص بود تأیید می‌شوند. این اتفاق به تدبیر رهبری انجام شد؛ هر ۱۲ عضو شورای نگهبان ایشان را رد کرده بودند، اما در نهایت تأیید شدند.

توضیح کرباسچی درباره‌ی تحریف صحبت‌هایش در صداوسیما
توضیح کرباسچی درباره‌ی تحریف صحبت‌هایش در صداوسیما

کرباسچی گفت: به رییس جمهور پیشنهاد کردم با از خودگذشتگی شبیه آقای هاشمی در سال ۶۷ و گرفتن اختیار تام از رهبری، تغییر رویکرد سیاست خارجی را دنبال کند.

تسنیم: رَهبری بزودی با مردم سخن خواهد گفت
تسنیم: رَهبری بزودی با مردم سخن خواهد گفت

تسنیم نوشت: رهبر انقلاب به زودی با مردم سخن خواهند گفت

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است