کد خبر : 259655
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۶ - 16:32
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

حسن روحانی به کنایه‌های اخیر رئیسی پاسخ داد

امروز سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در مراسم آغاز تولید گاز از فاز ۱۱ میدان مشترک گازی پارس جنوبی گفت: قبلا گفتمان این بود که اگر دیگران اخم کردند ما کار را زمین می‌گذاریم و اگر لبخند زدند کار را آغاز می‌کنیم. ما امروز کشور را به اخم و لبخند دیگران متصل نکردیم.

حسن روحانی به کنایه‌های اخیر رئیسی پاسخ داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: امروز سیدابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در مراسم آغاز تولید گاز از فاز ۱۱ میدان مشترک گازی پارس جنوبی گفت: قبلا گفتمان این بود که اگر دیگران اخم کردند ما کار را زمین می‌گذاریم و اگر لبخند زدند کار را آغاز می‌کنیم. ما امروز کشور را به اخم و لبخند دیگران متصل نکردیم.

حالا چند ساعت پس از این اظهارات، دفتر حسن روحانی رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم آماری از فازهای تکمیل‌شدهٔ پارس جنوبی در طول فعالیت دولت های وی منتشر کرده است:

۱/ از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹، تعداد فازهای تکمیل‌شدهٔ پارس جنوبی از ۱۰ فاز به ۲۷ فاز رسید و اینگونه بود که ایران در برداشت گاز از این میدان مشترک، قطر را پشت سر گذاشت.

۲/ در همان فاصلهٔ ۹۲ تا ۹۹ تعداد سکوهای نصب شده در میدان مشترک پارس جنوبی هم با ۲۳۶٪ افزایش از ۱۱ سکو به ۳۷ سکو رسید.

۳/ و نهایتا با توسعهٔ پارس جنوبی در دولت روحانی، تولید روزانهٔ گاز از این میدان مشترک، ۲/۵ برابر شد.

پاسخ رئیسی

پاسخ روحانی رئیسی

📊سامانه تحلیل داده لایف‌وب در توییتر فارسی زبان

پاسخ روحانی رئیسی

اخبار مرتبط:
قیمت سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد / دلار ۱۰۴ هزار تومانی شد
قیمت سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد / دلار ۱۰۴ هزار تومانی شد

قیمت سکه امامی امروز به ۱۰۲ میلیون تومان رسید.

مکانیسم ماشه تاثیر چندانی در اقتصاد ایران نخواهد گذاشت
مکانیسم ماشه تاثیر چندانی در اقتصاد ایران نخواهد گذاشت

معاون ارزی اسبق بانک مرکزی معتقد است با مدیریت نرخ ارز و فروش نفت، مکانیسم ماشه در اقتصاد ایران تاثیر چندانی نخواهد گذاشت

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است