کد خبر : 259653
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۶ - 16:41
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

معاون رئیسی: بعد از انتخابات بحث ایجاد چند استان جدید در کشور را دنبال می‌کنیم

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: برخی از اقدامات و دستاوردهای دولت در ۲ سال گذشته ارائه شده است که به نظرم برخی از خواص و مسئولان هم اطلاع ندارند چه اقداماتی در کشور در حال انجام است. کارهای زیرساختی که انجام می‌شود.

معاون رئیسی: بعد از انتخابات بحث ایجاد چند استان جدید در کشور را دنبال می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهوری در نشست خبری خود در نمایشگاه روایت خدمت؛ وعده وفا گفت: برخی از اقدامات و دستاوردهای دولت در ۲ سال گذشته ارائه شده است که به نظرم برخی از خواص و مسئولان هم اطلاع ندارند چه اقداماتی در کشور در حال انجام است. کارهای زیرساختی که انجام می‌شود.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور بیان کرد: امروز با حضور آقای رئیس‌جمهور در نقطه صفر مرزی، فاز یازده پارس جنوبی که ۲۰ سال مانده بود با غیرت و همت متخصصان داخلی افتتاح شد که ۵ میلیارد دلار برای کشور درآمد دارد.

وی در خصوص رابطه دولت و مجلس گفت: شهریور سال گذشته که مقام معظم رهبری با دولت دیدار داشتند و بر زدودن تعامل منفی قوا تاکید داشتند که این امر اتفاق افتاد. البته این به معنی این نیست که سوال و استیضاحی نباشد. اگر دولت هم‌لایحه‌ای می‌دهد، حتما بنایی دارد.

حسینی عنوان کرد: مرتب با نمایندگان دیدار داریم. کل مجموعه دولت نسبت به دوره‌ قبل از یک تحرک و پویایی برخوردار است.

وی در خصوص حوزه مسکن اظهار داشت: مسکن یکی از اولویت‌های دولت است، قانون جهش تولید باید اجرایی شود و برای این‌که بالغ بر یک میلیون ۸۰۰ هزار مسکن ساخته شود زمین اختصاص پیدا کرده است. در این زمینه کار می‌شود و آقای رئیس‌جمهور هر ماه در این خصوص جلسه دارند.

حسینی افزود: در جلسه روز گذشته مطرح شد چرا بانک‌ها تسهیلات را اختصاص ندادند که دستور دادند با جدیت ییگیری شود. هم قانون داریم و هم وعده داده شده است. امیدواریم در پایان دولت سیزدهم آن برنامه مورد نظر اجرایی شود و بار زیادی از دوش خانواده‌ها در حوزه مسکن برداشته شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت دو وزارتخانه مطرح بازرگانی و خانواده گفت: دولت در خصوص وزارت بازرگانی لایحه داد که دو فوریتی بود و در صحن و کمیسیون تصویب شد اما ابهاماتی درباره اختیارات و وظایف داشت که بررسی شد و در نوبت طرح در صحن است که بعد از تعطیلات مجلس و اربعین بررسی خواهد شد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور ادامه داد: در خصوص وزارت خانواده باید گفت معاونت امور زنان و خانواده داریم که یک کار ستادی می‌کند و فراتر از وزارتخانه است و فکر می‌کنیم اینگونه کار بهتر انجام می‌شود اما اگر وزارت‌خانه شود شاید بقیه احساس مسئولیت نکنند، در حال حاضر تمامی وزارت‌خانه‌ها همکاری دارند و نیمی از کارکنان دولت هم از خانم‌ها هستند.

وی تاکید کرد: بنا بر این نیست که دائم وزارت‌خانه تأسیس کنیم که با سیاست‌های برنامه ششم هم خیلی همراه نیست، لذا دولت نظرش در این باره مثبت نیست و در حد طرح مجلس است و اگر هم مطرح شود بار مالی دارد و اگر به شورای نگهبان برود، بازمی‌گردد.

حسینی درباره حضور ایران در بریکس بیان کرد: بسیاری باور نمی‌کردند و تا دقیقه ۹۰ می‌گفتند ایران عضو بریکس نمی‌شود و شاید سال آینده شود و همان‌هایی که می‌گفتند ایران تحریم است و عضو بریکس نمی‌شود حالا در بعضی از شبکه‌های فارسی زبان عنوان می‌‌کنند که مهم نیست. انشاالله حاکمیت دلار از بین برود. ما در قدرت هستیم.

وی درخصوص معرفی وزیر ورزش بیان کرد: رئیس جمهور ۳ماه فرصت دارند و آقای رئیس جمهور اظهار نظری نکردند که چه زمانی معرفی می‌شوند. امیدواریم هنگام معرفی نمایندگان همراهی کنند تا وزیر انتخاب شود چرا که این وزارت خانه بسیار مهم است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درباره این‌که هیات دولت مخالف تشکیل وزارت بازرگانی است، عنوان کرد: از ابتدا مخالفت‌هایی بود اما ۲جلسه برگزار شد که در جلسه دوم اکثریت رای دادند اما اگر در هر مرحله‌ای به این نتیجه برسد که لایحه‌ای به نتیجه نمی‌رسد آن را متوقف می‌‌‌کند.

حسینی درباره تغییرات مجلس در برنامه هفتم در بحث بازنشستگان کارگری عنوان کرد: اگر تغییراتی داده شود به صحن می‌آید یک پیشنهادی که می‌توان داد این است که به لایحه بازگردند که اگر‌ این اتفاق بیفتد همان لایحه مبنا می‌شود. گاهی اوقات یک تکلیف بر دوش دولت گذاشته می‌شود که امکان اجرای آن نیست، یک بخش مدیریتی است و یک بخش هم درباره نحوه واگذاری است.

وی تاکید کرد: به‌گفته مقام معظم رهبری باید برنامه منطبق با واقعیات باشد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درخصوص تشکیل استان‌های جدید گفت: تشکیل چندین استان جدید مطرح است مانند استان کرمان و یا استان شهریار، چراکه برخی از استان‌ها پهناور هستند. بحث مالی ندارد و مشکلی به وجود نمی‌آرود اما چون در فرصت انتخاباتی هستیم در حال حاضر مطرح نمی‌شود اما بعد از انتخابات قطعا مطرح می‌شود چرا که استان تهران بزرگ است.

اخبار مرتبط:
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود

روح الله مومن نسب در یادداشتی نوشت: لعنت به سیاست کثیفی که تجویز می‌کند کسی را که از خطاهای مکرر و اثبات‌شدهٔ فرزند و اطرافیان‌ش برائت نمی‌جوید و دیگرانی که تا قتل همسر هم پیش رفته‌اند، تکریم کنند و به عالِمی که از خطای تأییدنشدهٔ فرزندش برائت می‌جوید، بتازند.

عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند
عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند

حجت الاسلام تقوی؛، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بر لزوم ارتقای سواد امنیتی جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌هایی که ما خورده‌ایم، از ناحیه موجودات خائن و شیطانی بوده است. ضروری است که «سواد امنیتی» جامعه را، همانند سواد رسانه‌ای، بالا ببریم. باید مردم را آگاه کرد و آموزش داد تا خودشان در هر محله و شهری، مراقب مرزهای امنیتی کشور باشند.

نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند
نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که احتمالا تروئیکای اروپایی مکانیسم ماشه را علیه کشورمان فعال خواهند کرد، گفت: اگر پیش از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، روسیه و چین از برجام خارج شوند، چون قبلا آمریکا هم خارج شده بود، عملا دیگر چیزی از برجام باقی نمی‌ماند که اروپایی‌ها بخواهند این ساز و کار را فعال کنند. در واقع، کمکی که چین و روسیه می‌توانند به ایران انجام دهند، این است که قبل از این که مکانیزم ماشه فعال شود، از برجام خارج شوند و خود ایران هم از این توافق خارج شود تا اساسا امکان فعال‌سازی این مکانیزم وجود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است