کد خبر : 259464
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۵ - 17:54
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

احتمال تعطیل شدن شنبه زیاد شد

عضو کمیسیون شوراهای مجلس، احتمال تصویب روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیل هفته را بیشتر از تصویب پنجشنبه‌ دانست.

احتمال تعطیل شدن شنبه زیاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انصاف نیوز نوشت: حسین‌محمد صالحی‌دارانی، عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی درمورد طرح تعطیلی شنبه ها که در مجلس مطرح شده است، گفت: مدتی است که این پیشنهاد در کمیسیون شوراها مطرح شده است و اخیرا نیز رای گیری در این باره صورت گرفته است که تعدادی از نمایندگان با تعطیلی روز شنبه مخالف بودند.

صالحی دارانی تصریح می کند: در کلیت، رویه این پیشنهاد و طرح تعطیلی شنبه ها روشن و مثبت است. بنابراین پیش بینی می کنم که با این اوصاف باتوجه به اینکه کلیت این طرح یکبار رای آورده است، بار دیگر نیز رای خواهد آورد و تصویب خواهد شد.

اخبار مرتبط:
واکنش یک روحانی به توهین شبکه افق به جان‌باختگان حوادث اخیر
واکنش یک روحانی به توهین شبکه افق به جان‌باختگان حوادث اخیر

پس از پخش اظهارات جنجالی و ادبیات توهین‌آمیز یکی از مجریان شبکه افق درباره جان‌باختگان حوادث اخیر، موجی از واکنش‌ها در میان روزنامه‌نگاران، فعالان رسانه‌ای و کاربران شبکه اجتماعی ایکس شکل گرفت.

مرگ ۲ دانشجوی پزشکی در کوی دانشگاه تهران
مرگ ۲ دانشجوی پزشکی در کوی دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از فوت دو دانشجوی پزشکی ساکن کوی دانشگاه این مجموعه در شب گذشته خبر داد.

تسنیم: «انفجار نیروگاه نکا» کذب است
تسنیم: «انفجار نیروگاه نکا» کذب است

تسنیم نوشت: رسانه‌های معاند با انتشار خبری جعلی از «انفجار نیروگاه نکا» تلاش کردند افکار عمومی را ملتهب کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است