کد خبر : 259464
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۵ - 17:54
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

احتمال تعطیل شدن شنبه زیاد شد

عضو کمیسیون شوراهای مجلس، احتمال تصویب روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیل هفته را بیشتر از تصویب پنجشنبه‌ دانست.

احتمال تعطیل شدن شنبه زیاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انصاف نیوز نوشت: حسین‌محمد صالحی‌دارانی، عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی درمورد طرح تعطیلی شنبه ها که در مجلس مطرح شده است، گفت: مدتی است که این پیشنهاد در کمیسیون شوراها مطرح شده است و اخیرا نیز رای گیری در این باره صورت گرفته است که تعدادی از نمایندگان با تعطیلی روز شنبه مخالف بودند.

صالحی دارانی تصریح می کند: در کلیت، رویه این پیشنهاد و طرح تعطیلی شنبه ها روشن و مثبت است. بنابراین پیش بینی می کنم که با این اوصاف باتوجه به اینکه کلیت این طرح یکبار رای آورده است، بار دیگر نیز رای خواهد آورد و تصویب خواهد شد.

اخبار مرتبط:
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان

دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان اعلام جرم کرد.

شهر فروشی بی‌ضابطه در دوره زاکانی؛ با هشدار سازمان بازرسی مجوزهای برج‌سازی اخیر شهرداری ابطال شد
شهر فروشی بی‌ضابطه در دوره زاکانی؛ با هشدار سازمان بازرسی مجوزهای برج‌سازی اخیر شهرداری ابطال شد

شورای عالی معماری و شهرسازی با هشدار سازمان بازرسی کل کشور، مجوزهای صادر شده توسط شهرداری تهران در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ برای بلندمرتبه‌سازی در شمال و غرب پایتخت که ۱۰ هزار میلیارد تومان برای مدیریت شهری درآمد ایجاد کرده بود را ابطال کرد.

تصادف مرگبار در بزرگراه امام علی تهران؛ دو نفر کشته و دو نفر مصدوم شدند
تصادف مرگبار در بزرگراه امام علی تهران؛ دو نفر کشته و دو نفر مصدوم شدند

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع تصادف شدید یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در بزرگراه امام علی (ع) خبر داد که در پی آن دو نفر جان باختند و دو نفر دیگر مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است