کد خبر : 259183
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۴ - 15:49
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

برخی از افراد بازداشت شده در ارتباط با حادثه تروریستی شاهچراغ آزاد شدند

رئیس کل دادگستری استان فارس جزئیات اتهام‌های ۳ متهم اصلی حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) را اعلام کرد.

برخی از افراد بازداشت شده در ارتباط با حادثه تروریستی شاهچراغ آزاد شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: حجت الاسلام کاظم موسوی با اشاره به صدور کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی ۳ تن از متهمان اصلی حمله تروریستی اخیر به حرم مطهر شاهچراغ (ع) یازده روز پس از این حادثه تلخ گفت: پرونده این سه متهم جهت رسیدگی به دادگاه انقلاب اسلامی شیراز ارسال شده است.

حجت الاسلام سید کاظم موسوی با بیان اینکه از زمان تشکیل پرونده دقت و سرعت درباره این پرونده در دستور کار مقامات قضائی قرار گرفت، گفت: به زودی شاهد برگزاری محاکمه این افراد خواهیم بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس اظهار داشت: اتهام متهم اصلی پرونده به نام رحمت‌الله نوروزاف عضویت در گروهک تروریستی داعش، عضویت در گروه‌های بغی، محاربه و افساد فی الارض است و اتهامات وارده به متهمین ردیف‌های دوم و سوم به نام‌های حبیب‌الله عرب زاده و امرالله نظری (معروف به اسد) نیز معاونت در محاربه و افساد فی الارض و اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور از طریق همراهی با گروهک تروریستی داعش است.

رئیس کل دادگستری استان فارس از ادامه دستگیری برخی افراد دیگرِ مرتبط با این حادثه خبر داد و افزود: تعدادی از افراد بازداشت شده پس از محرز شدن بی‌گناهی با قرار منع تعقیب آزاد شده‌اند و درباره تعداد دیگری از این افراد تحقیقات همچنان ادامه دارد.

وی تصریح کرد: تحقیقات درباره همه ابعاد زوایای پنهان و آشکار حمله تروریستی اخیر به حرم مطهر شاهچراغ (ع) با دقت ویژه همچنان ادامه دارد و هر فرد و عاملی که کمترین نقش و همکاری را در اینباره با متهمین اصلی داشته است مجازات خواهد شد.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند

شهردار تهران با تأکید بر اولویت اسکان اضطراری برای آسیب‌دیدگان،گفت: پیشنهاد شده است، ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هرمتر منازل آسیب دیده از جنگ تحمیلی اختصاص داده شود.

پایگاه هوایی شهید فکوری: به دلیل خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل‌شده به گوش خواهد رسید
پایگاه هوایی شهید فکوری: به دلیل خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل‌شده به گوش خواهد رسید

روابط‌ عمومی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع مردم شهرستان تبریز می‌‌رساند در راستای خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل شده سمت پایگاه هوایی شهید فکوری خواهید شنید.

دستگیری فرد مرتبط با اسرائیل در تهران
دستگیری فرد مرتبط با اسرائیل در تهران

پلیس تهران اعلام کرد: فردی با هویت معلوم پس از رصدهای اطلاعاتی به اتهام ارتباط با رژیم صهیونیستی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است