کد خبر : 259149
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۴ - 12:22
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

غلامعلی رجایی: آقای خاتمی هَم صبرش تمام شده/ اغلب اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت نخواهند کرد

یک فعال سیاسی می‌گوید: به نظر می‌رسد اغلب اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت نخواهند کرد. اینکه می‌گویند ما توصیه‌ای برای شرکت در انتخابات نداریم، برای آن است که نامی از تحریم انتخابات نبرند.

غلامعلی رجایی: آقای خاتمی هَم صبرش تمام شده/ اغلب اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت نخواهند کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: غلامعلی رجایی فعال سیاسی اعتدالگرا گفت: در روند انتخابات پیش رو، اصلاح‌طلبان در دوراهی حذف-حذف قرار گرفته‌اند. آنها تصور می‌کنند اگر فراخوان گسترده دهند که همه در انتخابات شرکت کنید، از سوی بخشی از مردم که مایل به حضور در انتخابات نیستند حذف می‌شوند و اگر در انتخابات شرکت هم نکنند، از سوی حاکمیت حذف می‌شوند.

بخش هایی از اظهارات رجایی را در ادامه می خوانید:

  • به نظر من آقای خاتمی زودتر از اینها باید سخنان اخیر را مطرح می‌کرد. در سخنان او نقد مستقیم به نظارت استصوابی صورت گرفته است. او با لحنی عصبانی سخن گفته است که باید ببینیم شرایط به چه شکل پیش رفته است که فردی صبور چون آقای خاتمی به این میزان صبرش تمام شده است».
  • به نظر می‌رسد اغلب اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت نخواهند کرد. اینکه می‌گویند ما توصیه‌ای برای شرکت در انتخابات نداریم، برای آن است که نامی از تحریم انتخابات نبرند. این هم که چهره‌های برجسته و بلکه نیم‌برجسته‌ای از اصلاح‌طلبان در ثبت نام انتخابات شرکت نکردند، نکته مهم و قابل تأملی است.
  • حتی همان‌هایی که ثبت‌نام هم کرده‌اند، رویشان نمی‌شود بگویند که ثبت‌نام کرده‌ایم. البته آقای خاتمی با طرح سخنان تازه‌اش به نوعی خواسته است که برای حاکمیت شروطی بگذارید و امتیازاتی را برای اصلاح‌طلبان در انتخابات دریافت کند.
  • او می‌خواهد قول‌هایی بگیرد تا فضای انتخابات باز شود اما خب تا اینجای کار نه تنها قولی داده نشده بلکه نشانه‌هایی بر اینکه قولی داده خواهد شد هم نمی‌بینیم.
  • اکنون بین اصلاح‌طلبان انشقاق رخ داده است. برخی اصلاح‌طلبان در یک بازه کوتاه زمانی سه بار به صداوسیما دعوت می‌شوند و معلوم است که آنها همسویی با برخی نهادها را پذیرفته‌اند. در آن سو هنوز هستند اصلاح‌طلبانی که دغدغه‌های دیگر جلوتر از انتخابات دارند؛ از معاش مردم، مجهارت نخبگان، محیط زیست و… .
  • درست است که آقای هاشمی با صندوق رأی قهر نمی‌کرد؛ حتی زمانی که می‌گفت حقم خورده شد اما در عین حال همین آقای هاشمی در انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان شرکت نکرد زیرا روند برگزاری آن را نادرست می‌دانست. آقای هاشمی اهل کناررفتن و عقب‌نشینی نبود اما در عین حال قدرت چانه‌زنی با حاکمیت را هم داشت؛ بنابراین نباید درباره آقای هاشمی پوسته موضوع را صرفا مورد توجه قرار داشت.
اخبار مرتبط:
در سفر ترامپ به عربستان چه اتفاقی برای نفت افتاد؟
در سفر ترامپ به عربستان چه اتفاقی برای نفت افتاد؟

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: سعودی‌ها در نظر دارند قراردادهای خود در این حوزه را به یک تریلیون دلار برسانند که به نظر می‌رسد با همکاری شرکت‌های آمریکایی در صدد اجرا باشند.

عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست

عراقچی تأکید کرد: ما پیشنهادی که از امریکا دریافت کردیم دارای ابهامات و سوالات زیادی است. خیلی از مسائل در این پیشنهاد روشن نیست. پاسخ مقتضی را ظرف روزهای اینده بر اساس اصول و منافع ایران خواهیم داد.

روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید
روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید

سارا فلاحی گفت: همه خانم‌ها هرروز ثبت نام می‌کنیم و اسم‌مان از قرعه در نمی‌آید. قبلا در می‌آمد اما در مجلس دوازدهم انگار یا بخت با ما یار نیست یا اتفاقی در سیستم قرعه افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است