کد خبر : 258156
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۲۸ - 17:35
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

جلال محمودزاده: تعدادی از نمایندگان مجلس دنبال این هستند که لایحه حجاب را طوری که دلشان می‌خواهد تصویب کنند

نماینده مخالف اصل 85ی شدن لایحه عفاف و حجاب می‌گوید: یک تعدادی از نمایندگان مجلس دنبال این هستند که لایحه حجاب را هرجور که دلشان می‌خواهد تصویبش کنند. درصورتی که باید نظر موافق و مخالف شنیده شود و مردم هم بتوانند قضاوت کنند.

جلال محمودزاده: تعدادی از نمایندگان مجلس دنبال این هستند که لایحه حجاب را طوری که دلشان می‌خواهد تصویب کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: جلال محمودزاده، یکی از مخالفان اصل ۸۵ شدن لایحه عفاف و حجاب درباره این لایحه و مائل مربوط به آن گفت: «تعداد معدودی از نمایندگان می‌خواهند پنهانی درباره لایحه حجاب و عفاف تصمیم بگیرند. این لایحه هم می‌شود مثل طرح صیانت که کل مجلس از تصمیم‌گیری این مسئله بسیار مهم جدا می‌شود و نقشی ندارد. درحالی که باید تک تک نمایندگان برای موضوع بسیار مهمی که می‌تواند تاثیر مثبت و منفی در جامعه اجاد کند، نظر تعیین‌کننده‌ای داشته باشند.»

وی ادامه داد: «به عنوان یک نماینده مجلس مخالف این هستم که اختیارات کل مجلس به ۲۰ یا۳۰ نماینده‌ای داده شود که ممکن است بین آن‌ها افراد تندرویی باشند که مسئله را به حاشیه بکشانند و کشور هزینه زیادی دهد. بنابراین لازم است این مسئله بسیار مهم از طریق تریبون مجلس به صورت مستقیم پخش شود، مردم نظرات موافقین و مخالفین را بشنوند و سپس به رای مجلس گذاشته و تصمیم‌گیری شود. اصل ۸۵ کردن این لایحه خطری برای مجلس است و در آینده قاطبه نمایندگان باید پاسخگو باشند.»

محمودزاده در پاسخ به این پرسش که موافقان اصل ۸۵ شدن این لایحه از هزینه‌های سیاسی آن نگران هستند که به صورت پنهانی می‌خواهند آن را تصویب کنند، خاطرنشان کرد: «احتمالا نگران مخالفانی بودند که در مجلس وجود دارند. یک تعدادی هم دنبال این هستند که لایحه را هرجور که دلشان می‌خواهد تصویبش کنند. درصورتی که باید نظر موافق و مخالف شنیده شود و مردم هم بتوانند قضاوت کنند. اینکه تعداد معدودی از مجلس برای این لایحه نظر دهند و بعد آن را به کل کشور تعمیم دهند، خلاف دموکراسی و آزادی‌هایی است که در مجلس وجود دارد.»

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است