کد خبر : 257766
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۲۵ - 13:12
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اطلاعات سپاه صلاحیت «آذر منصوری» را تایید کَرده است

اوایل ماه جاری خبرگزاری فارس مدعی شد که صلاحیت آذر منصوری برای ریاست جبهه اصلاحات به دلیل سابقه محکومیت قضایی رد شده است.

اطلاعات سپاه صلاحیت «آذر منصوری» را تایید کَرده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمیدرضا جلایی‌پور در گفت وگو با روزنامه اعتماد خبر داده است که “اخباری که راجع به خانم منصوری در رسانه‌های اصولگرا منتشر می‌شود به هیچ‌وجه دقیق نیست. من عکس آن را شنیدم. اتفاقا در گفت‌وگویی که اخیرا اطلاعات سپاه با ایشان داشته، عنوان شده ما (اطلاعات سپاه) مشکلی با سمت خانم منصوری نداریم.”

گفتنی است اوایل ماه جاری خبرگزاری فارس مدعی شد که صلاحیت آذر منصوری برای ریاست جبهه اصلاحات به دلیل سابقه محکومیت قضایی رد شده است.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است