کد خبر : 257096
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۲۱ - 13:00
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

روزنامه اصولگرا: دستگیری افراد دوتابعیتی استراتژی خوبی است

روزنامه وابسته به شهرداری تهران نوشت: یکی از حوزه‌های اقتداری کشور، قدرت اطلاعاتی و امنیتی ایران است. دستگیری افراد دوتابعیتی توسط دستگاه امنیتی، مانور عظمت امنیتی ایران بود و همین، دشمن را مجبور به آزاد کردن اموال بلوکه شده ایران می‌کند.

روزنامه اصولگرا: دستگیری افراد دوتابعیتی استراتژی خوبی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه همشهری، وابسته به شهرداری تهران با اشاره به توافق اخیر ایران و آمریکا بر سر آزادی زندانیان دوتابعیتی نوشت: دیپلماسی در دنیای امروز، اختصاص به گفت‌وگو ندارد، بلکه مذاکره بدون پشتوانه قدرت سیاسی و اجتماعی، کاری بی‌فایده است. قاعده غلبه اراده ما بر اراده دشمن، این است که دشمن به این نتیجه برسد که هزینه کوتاه آمدن مقابل ما، کمتر از مقابله با ماست و این نیاز به‌وجود اقتدار در حوزه‌های مختلف دارد.

پیروزی‌های ما در فضای سیاسی و ایستادگی مردم ایران مقابل طراحی‌های پیچیده در اغتشاشات، دشمن را خاضع می‌کند.

یکی از حوزه‌های اقتداری کشور، قدرت اطلاعاتی و امنیتی ایران است. دستگیری افراد دوتابعیتی توسط دستگاه امنیتی، مانور عظمت امنیتی ایران بود و همین، دشمن را مجبور به آزاد کردن اموال بلوکه شده ایران می‌کند.

اخبار مرتبط:
مهدی فضائلی: سخنگوی رهبر انقلاب نیستم
مهدی فضائلی: سخنگوی رهبر انقلاب نیستم

عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تأکید کرد: رهبر انقلاب و دفتر ایشان، سخنگو ندارد.

نماینده مجلس: گزارش‌ها حاکی از ورود مجدد اتباع غیرمجاز به کشور است
نماینده مجلس: گزارش‌ها حاکی از ورود مجدد اتباع غیرمجاز به کشور است

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ما پیش‌تر نیز اعلام کرده‌ایم که مهم‌ترین موضوع این است که اجازه ورود اتباع غیرمجاز را در مرحله اول ندهیم. اما گزارش‌هایی که به ما می‌رسد نشان می‌دهد که به صورت جسته و گریخته این افراد در حال ورود هستند و این امر جلوی چشم نیروهای نظامی و انتظامی هم اتفاق می‌افتد و این موضوع باید به شدت کنترل شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری: ما بیشتر از آنچه که در سوریه هزینه کردیم، بهره برده‌ایم
عضو مجلس خبرگان رهبری: ما بیشتر از آنچه که در سوریه هزینه کردیم، بهره برده‌ایم

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ما بیشتر از آنچه که در سوریه هزینه کردیم، بهره برده‌ایم، کما اینکه در زمان حمله صدام، سوریه تنهاکشوری بود که به ایران کمک نظامی می‌کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است