کد خبر : 256687
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۱۸ - 12:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هیچ بهانه‌ای در رفع تصرف حریم و بستر زاینده‌رود پذیرفتنی نیست

رئیس کل دادگستری استان اصفهان با بیان اینکه در اجرای قانون همه یکسان هستند، گفت: رفع تصرف از حریم و بستر زاینده رود باید با سرعت انجام شود و هیچ بهانه‌ای در اجرای آن پذیرفتنی نیست.

هیچ بهانه‌ای در رفع تصرف حریم و بستر زاینده‌رود پذیرفتنی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام اسدالله جعفری بر لزوم اجرای سریع، درست و کامل آزادسازی‌های حریم و بستر زاینده رود و دیگر منابع ملی تاکید کرد و اظهار داشت: رفع تصرفات از حریم و بستر زاینده رود و دیگر منابع ملی باید با سرعت و به طور کامل، دقیق و در تمام نقاط استان انجام شود و هیچ بهانه‌ای در اجرای آن پذیرفتنی نیست.

وی افزود: سازمان آب منطقه‌ای برای رفع برخی ابهامات، اقدام به جانمایی و مشخص کردن مجدد حریم رودخانه زاینده‌رود کرده و پس از آن همه افراد و ارگان‌ها موظف به پیروی از قانون خواهند بود.

حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه در اجرای قانون همه یکسان هستند، تصریح کرد: در برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع ملی و ساخت و سازهای غیرمجاز، بدون تبعیض عمل شود تا اقدامات انجام گرفته در این حوزه تحت تأثیر سلایق و روابط افراد خاص، قرار نگیرد.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال دادگستری استان از مردم خواست پیش از اینکه اقدام به خرید یا سرمایه‌گذاری جهت ساخت و ساز در اراضی غیرمسکونی کنند حتماً با استعلام از نهادهای ذیربط همچون سازمان منابع طبیعی، آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی، شهرداری‌ها و … از مجاز بودن ساخت‌وساز اطمینان حاصل کرده و سرمایه‌های خود را در معرض تلف قرار ندهند.

اخبار مرتبط:
ساخت ۸۸۰ کلاس درس در دستور کار شرکت‌های عمران در سراسر کشور
ساخت ۸۸۰ کلاس درس در دستور کار شرکت‌های عمران در سراسر کشور

معاون وزیر راه و شهرسازی از ساخت ۷۰ مدرسه با حدود ۸۸۰ کلاس درس و برآورد هزینه ۴.۶ همت در دستور کار شرکت‌های عمران کشور خبر داد و گفت: ۱۱ میلیارد تومان سهم آمورشی سه شهر جدید اصفهان است.

فضای مجازی ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را بالا برد
فضای مجازی ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را بالا برد

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان گفت: فعالیت گردشگری در فضای مجازی، میانگین اقامت روزانه در اصفهان را بیش از دو برابر کرده و با پویش «اصفهان برای ایران» این روند ادامه می‌یابد.

خاموشی‌ها در اصفهان تا پایان شهریور ادامه دارد؛نیاز به اعتبار ۱۰۰ همتی
خاموشی‌ها در اصفهان تا پایان شهریور ادامه دارد؛نیاز به اعتبار ۱۰۰ همتی

سخنگوی شرکت برق استان اصفهان با اشاره به تداوم ناترازی ۲ هزار مگاواتی در بخش تولید برق، از ادامه مدیریت مصرف و محدودیت‌های خاموشی تا پایان شهریور خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است