کد خبر : 256584
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۱۷ - 16:06
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رئیسی: تا امروز من از هیچ رسانه‌ای شکایت نکردم

رئیسی گفت: در روز اول دولت گفتم اگر دولت از رسانه ای، خبرگزاری‌ای و شخصی شکایت کرده، می‌گذریم. امروز هم باید بگویم تا امروز من از هیچ خبرنگار و رسانه‌ای شکایت نکردم.

رئیسی: تا امروز من از هیچ رسانه‌ای شکایت نکردم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: سید ابراهیم رئیسی روز سه شنبه همزمان با ۱۷ مردادماه و روز خبرنگار در آیین اختتامیه بیست و یکمین جشنواره ملی رسانه‌های ایران اظهار داشت: به همه خبرنگاران، اصحاب رسانه ملی، مکتوب، دیجیتال و همه کسانی که در کسوت کار رسانه‌ای و خبررسانی هستند خسته نباشید عرض می‌کنم.

وی ادامه داد: رساندن خبر، بیان رویدادها، رخداد‌ها و وصف خبرنگار و راوی بسیار مهم است، این موضوع در مضامین دینی و فرهنگ دینی ما نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه عاشورا از رخداد‌های بزرگ تاریخ اسلام است، افزود: روایتگری و بازگوکردن همه زوایای عاشورا را برخی بر عهده داشتند که ما امروز مرهون آن‌ها هستیم. حضرت زینب (س) وقایع عاشورا را بسیار دقیق توصیف کردند.

رئیسی خطاب به خبرنگاران گفت: صمیمانه از زحمات بسیاری که در شرایط مختلف و فراز و فرود‌ها برای اینکه بتوانید در مقابل جریان خبری و رسانه‌ای دشمن که به دنبال آن است که حق را باطل و باطل را حق جلوه بدهد و فضا را غبار آلود کند، تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه خبرنگاران پل ارتباطی مدیران و مردم هستند، از رسانه‌ها خواست در جهت تنویر افکار عمومی تلاش کنند.

رئیس جمهور در ادامه جریان سازی را از دیگر وظایف رسانه‌ها برشمرد و افزود: نکته مهم جریان سازی است که دشمن می‌خواهد در این جریان رسانه‌ای و شناختی انجام دهد. دشمن می‌خواهد ایمان‌ها را تضعیف و امید‌ها را ناامید کند.

رئیسی بیان داشت: ایمان و امید هر دو مورد هدف دشمن است و تحلیل‌ها و گزارشات آن‌ها ناظر بر این مسائل است که قصد دارند امید را در دل مردم به یاس تبدیل کنند.

وی ادامه داد: شما به عنوان رسانه امیدآفرینی در دل مردم امید آفرینی کنید. تقویت ایمان‌ها و ایجاد امید دولتمردان و مسئولان در اقدام و عمل و افکار رسانه در تبیین مسائل باید صورت بگیرد.

رئیس جمهور اضافه کرد: سخن گفتن باید بر اقدام عملی مبتنی باشد ماموریت ما برای تقویت ایمان‌ها و امید در جامعه به ویژه در نسل جوان مشترک است.

رئیس جمهور خطاب به خبرنگاران گفت: ما و شما برای تقویب ایمان‌ها و تقویت امید در جامعه مسئولیت مشترکی داریم.

وی گفت: در روز اول دولت گفتم اگر دولت از رسانه ای، خبرگزاری‌ای و شخصی شکایت کرده، می‌گذریم. امروز هم باید بگویم تا امروز من از هیچ رسانه‌ای شکایت نکردم.

اخبار مرتبط:
وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم
وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود متخصصان بیهوشی و ناعادلانه بودن نظام تعرفه‌ها گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی ۳.۵ درصد است و بیهوشی از جمله رشته‌هایی است که در این باره دچار آسیب شده است.

نماینده مجلس: احتمال حمله اسرائیل به گروه‌های مقاومت عراق وجود دارد، اما بی‌پاسخ نمی‌ماند
نماینده مجلس: احتمال حمله اسرائیل به گروه‌های مقاومت عراق وجود دارد، اما بی‌پاسخ نمی‌ماند

حجت‌الاسلام وحید احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تهدیدات اخیر مطرح‌شده توسط وزیر جنگ آمریکا پیرامون احتمال حمله نظامی ایالات متحده به کشوری در خاورمیانه، به دیده‌بان ایران گفت: یقیناً اگر آمریکایی‌ها به ایران حمله کنند، هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا در منطقه، بخشی از پاسخ ایران به این اشتباه راهبردی خواهد بود.

واکنش فواد ایزدی به پیروزی ممدانی: پیام ۱۳ آبان به نیویورک رسید
واکنش فواد ایزدی به پیروزی ممدانی: پیام ۱۳ آبان به نیویورک رسید

فواد ایزدی استاد دانشگاه و فعال جریان انقلاب اسلامی: پیام ۱۳ آبان به نیویورک رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است