کد خبر : 255775
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۱۰ - 10:39
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

یک تن برنج تنظیم بازار در منزل مسکونی در اصفهان کشف شد

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان اردستان گفت: یک تن برنج مشمول طرح تنظیم بازار از یک منزل مسکونی در اردستان کشف شد.

یک تن برنج تنظیم بازار در منزل مسکونی در اصفهان کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ امید سلامی رئیس اداره تعزیرات حکومتی اردستان اظهار داشت: پیرو اخبار و اطلاعات واصله از منابع و مخبرین مبنی بر نگهداری مقدار تقریبی هزار کیلوگرم برنج تایلندی مشمول طرح تنظیم بازار در منزل مسکونی در یکی از روستاهای شهرستان اردستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار اداره تعزیرات حکومتی قرار گرفت.

به نوشته فارس؛ وی افزود: پس از بررسی میدانی موضوع، پرونده‌ ای در این خصوص تشکیل و متعاقباً متهم و مطلعین به شعبه احضار و پس از سیر مراحل قانونی، هزار کیلوگرم برنج تایلندی توسط نهادهای حمایتی، توزیع شد.

سلامی خاطرنشان کرد: متهم به پرداخت مبلغ ۶۴۰ میلیون ریال تحت عنوان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد، تعزیرات حکومتی با کسانی که اخلال در نظم بازار، ایجاد کنند برخورد لازم و قانونی را انجام می‌دهد.

اخبار مرتبط:
رونمایی نخستین بارکدخوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان در اصفهان
رونمایی نخستین بارکدخوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان در اصفهان

نخستین بارکد خوان دیجیتال آثار تاریخی ویژه ناشنوایان هم‌زمان با هفته گردشگری و هفته گرامیداشت ناشنوایان با حضور مسئولان کشوری و استانی در کاخ موزه چهلستون رونمایی شد.

مدیرکل بهزیستی استان: اصفهان ۱۵ هزار ناشنوا دارد
مدیرکل بهزیستی استان: اصفهان ۱۵ هزار ناشنوا دارد

مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: حدود ۱۵ هزار ناشنوا و ۱۰ هزار نفر با مشکلات گفتاری در این استان زندگی می‌کنند و برای توانمندسازی نیاز به حمایت دارند.

استاندار اصفهان: اشتغال ناشنوایان با سهمیه و مشوق تقویت می‌شود
استاندار اصفهان: اشتغال ناشنوایان با سهمیه و مشوق تقویت می‌شود

استاندار اصفهان بر لزوم اعمال سهمیه استخدامی در دستگاه‌های دولتی، ارائه مشوق‌های مالیاتی به بخش خصوصی و تقویت آموزش زبان اشاره برای اشتغال پایدار ناشنوایان تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است