کد خبر : 255691
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۹ - 17:21
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

محمدعلی پورمختار: ریسک ورود حزب اِعتدال و توسعه با برند روحانی به انتخابات مجلس، بالاست

نماینده پیشین مجلس مدعی شد: ورود حزب اعتدال و توسعه با برند آقای روحانی به انتخابات مجلس نشدنی نیست اما ریسکش بالاست چون ذهنیت جامعه و جریان های سیاسی اعم از اصولگرا و اصلاح طلبان درباره عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم منفی است. حتی در دو سال پایانی دولت روحانی میزان انتقادهای جریان اصلاحات به دولت آقای روحانی خیلی بیشتر و تندتر از اصولگراها بود.

محمدعلی پورمختار: ریسک ورود حزب اِعتدال و توسعه با برند روحانی به انتخابات مجلس، بالاست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردا نوشت: تحرکات گروه ها و احزاب برای انتخابات مجلس شورای اسلامی از ماه ها پیش شروع شده است. در محافل سیاسی و رسانه ای این بحث مطرح است که حزب اعتدال و توسعه قصد دارد از ظرفیت وزرا، معاونان وزرا و مدیران ارشد و استانی و شهرستانی دولت حسن روحانی برای ورود به رقابت اسفندماه استفاده کند.

محمدعلی پورمختار درباره تحرکات حزب اعتدال و توسعه برای ورود به انتخابات مجلس گفت: ایرادی به این کار آنها وارد نیست؛ در مجلس دهم نیز آنها تحرک انتخاباتی داشتند، افرادی از کانال این حزب وارد فهرست ائتلاف امید شدند و به مجلس راه یافتند.

وی افزود: آقای روحانی در زمان ریاست جمهوری اش تلاش کرد در کنار جریان اصولگرا و اصلاحات، جریان جدیدی را به نام اعتدال در عرصه سیاسی کشور جا بیاندازد، حالا اگر او احساس می کند جایگاهی در میان مردم دارد، می تواند اسم و عکسش را بالای فهرست نامزدهای مورد حمایت حزب اعتدال و توسعه قرار دهد.

این فعال سیاسی اصولگرا اظهار کرد: ورود حزب اعتدال و توسعه با برند آقای روحانی به انتخابات مجلس نشدنی نیست اما ریسکش بالاست چون ذهنیت جامعه و جریان های سیاسی اعم از اصولگرا و اصلاح طلبان درباره عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم منفی است. حتی در دو سال پایانی دولت روحانی میزان انتقادهای جریان اصلاحات به دولت آقای روحانی خیلی بیشتر و تندتر از اصولگراها بود.

وی افزود: اصلاح طلبان معتقدند «فدایی دولت روحانی شدند چون عملکرد دولت روحانی تمام اعتبار اجتماعی و سیاسی اصلاحات را از بین برد» بنابراین ائتلاف و وفاقی قطعا بین اصلاحات و اعتدال برای ورود مشترک به عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی به وجود نخواهد آمد.

این نماینده ادوار با اشاره به اختلافات عمیق اصلاح طلبان با حزب اعتدال و توسعه و حسن روحانی یادآور شد: آقای روحانی در دولت دوم خود کمتر از اصلاح طلبان استفاده کرد. در واقع او در دوره دوم ریاست جمهوری اش دست به تصفیه اصلاح طلبان از ارکان مدیریت زد و آنها را از دولت خارج کرد.

پورمختار بیان کرد: حتی وقتی آقای همتی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ خود را نامزد اصلاح طلب معرفی کرد، آقای روحانی او را از ریاست بانک مرکزی عزل کرد و حزب اعتدال و توسعه نیز هیچ حمایتی از آقای همتی انجام نداد. در واقع سال هاست که اعتدال و توسعه رسما راه خود را از اصلاحات جدا کرد و بعید است این دو مجموعه دوباره در کنار هم قرار بگیرند و ائتلافی بین آنها تشکیل شود.

اخبار مرتبط:
وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم
وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود متخصصان بیهوشی و ناعادلانه بودن نظام تعرفه‌ها گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی ۳.۵ درصد است و بیهوشی از جمله رشته‌هایی است که در این باره دچار آسیب شده است.

نماینده مجلس: احتمال حمله اسرائیل به گروه‌های مقاومت عراق وجود دارد، اما بی‌پاسخ نمی‌ماند
نماینده مجلس: احتمال حمله اسرائیل به گروه‌های مقاومت عراق وجود دارد، اما بی‌پاسخ نمی‌ماند

حجت‌الاسلام وحید احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تهدیدات اخیر مطرح‌شده توسط وزیر جنگ آمریکا پیرامون احتمال حمله نظامی ایالات متحده به کشوری در خاورمیانه، به دیده‌بان ایران گفت: یقیناً اگر آمریکایی‌ها به ایران حمله کنند، هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا در منطقه، بخشی از پاسخ ایران به این اشتباه راهبردی خواهد بود.

واکنش فواد ایزدی به پیروزی ممدانی: پیام ۱۳ آبان به نیویورک رسید
واکنش فواد ایزدی به پیروزی ممدانی: پیام ۱۳ آبان به نیویورک رسید

فواد ایزدی استاد دانشگاه و فعال جریان انقلاب اسلامی: پیام ۱۳ آبان به نیویورک رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است