کد خبر : 255499
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۸ - 17:03
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

وزارت بهداشت: برخی بیمارستان‌های کشور ۱۰۰ سال قدمت دارند/ برای ایمن‌سازی بیمارستان‌های فرسوده اعتبار خاصی درنظر گرفته نشده است

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵۵ هزار تخت بیمارستانی فرسوده در کشور داریم، گفت: به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد داده‌ایم، اعتبار لازم برای ایمن‌سازی این بیمارستان‌ها را در برنامه هفتم توسعه تامین کند.

وزارت بهداشت: برخی بیمارستان‌های کشور ۱۰۰ سال قدمت دارند/ برای ایمن‌سازی بیمارستان‌های فرسوده اعتبار خاصی درنظر گرفته نشده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت درباره بیمارستان‌های فرسوده در کشور گفت: در حال حاضر ۱۵۵ هزار تخت بیمارستانی فرسوده در کشور داریم.

وی با اشاره به بیمارستان‌های ناایمن در شهر تهران و نامه دادستانی در این خصوص ادامه داد: در این زمینه کارگروهی تشکیل شده است. برخی از این بیمارستان‌ها حدود صد سال سن دارند و ایمن‌سازی این بیمارستان‌ها به راحتی نیست.

معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ما یک برآورد بودجه‌ای درخصوص ایمن‌سازی این بیمارستان‌ها انجام داده‌ایم. براساس این برآورد نزدیک به ۱۸ هزار میلیارد تومان (همت) اعتبار برای ایمن‌سازی این بیمارستان‌ها لازم داریم.

کریمی تصریح کرد: به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد داده‌ایم که این اعتبار را برای ما تامین کند. حتی پیشنهاد ما این بود که اگر امکان تامین این اعتبار در یک سال را ندارند، در برنامه هفتم توسعه و در طول مدت ۵ سال این اعتبار را تامین کنند.

وی با اشاره به‌ عدم تامین اعتبار برای ایمن‌سازی بیمارستان‌های فرسوده گفت: متاسفانه اعتبار خاصی برای ایمن‌سازی در نظر گرفته نشده و از منابع جاری وزارت بهداشت نمی‌دانم چه میزان می‌توانیم این حجم از کار را انجام دهیم. البته برای ایمن‌سازی موارد فوری و ضروری مانند بحث آتش‌نشانی و… مواردی به مراکز ابلاغ شده است و در تمدید پروانه‌های مراکز، توجه به این موضوعات از موارد اجباری است که در نظر گرفته شده است و مراکز برای تمدید پروانه‌هایشان نیاز اساسی به تاییدیه آتش‌نشانی دارند.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به احداث بیمارستان‌های جدید درخصوص موارد ایمنی این بیمارستان‌ها خاطرنشان کرد: در بیمارستان‌های جدید نیز موارد تاب‌آوری دیده شده است و براساس استانداردهای معماری و عمرانی ساخته شده است.

کریمی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره آخرین وضعیت طرح پزشک خانواده گفت: نظام ارجاع در این طرح تکمیل شده و از سامانه آن نیز رونمایی شده است. یعنی اتصال سطح یک و دو در این طرح به طور کامل انجام شده است. در شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر سطح یک به طور کامل تکمیل شده است. در ۵۹ شهر بالای ۲۰ هزار نفر نیز این طرح در حال اجرا است.

اخبار مرتبط:
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟

همان‌طور که از نامش پیداست، «شامپو زدن دوبله» یعنی شستن موها دو بار در یک نوبت شست‌وشو. در ادامه می‌توانید با فواید آن و نحوه‌ی انجام صحیحش آشنا شوید.

معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد
معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۶۰ درصد از دندان‌های افراد بالای ۵۰ سال سالم نیست؛ در واقع یا پوسیده است یا کشیده شده است. او در واکنش به شایعه گسترش جذام در کشور به واسطه اتباع پاسخ داد: چنین چیزی نیست که فکر کنیم در کشور ما شایع شده باشد؛ حتی در میان اتباع هم فعلاً اینگونه نیست.

آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​
آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​

سیر قرن‌ها است که در طب سنتی به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌ها به ویژه سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما آیا واقعا سیر می‌تواند سرماخوردگی را درمان کند؟ در ادامه مقاله به این سوال مهم پاسخ می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است