کد خبر : 255145
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۵ - 11:01
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تعقیب ۷۲ ساعته قاتل از اصفهان تا آمل/متهم سابقه دار است

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگیری یک شرور قاتل پس از ۷۲ ساعت در یکی از شهرهای شمالی کشور خبر داد.

تعقیب ۷۲ ساعته قاتل از اصفهان تا آمل/متهم سابقه دار است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسین ترکیان اظهار داشت: عصر روز جمعه ۳۰ تیر ماه مأموران کلانتری ۲۸ فرماندهی انتظامی شهرستان اصفهان با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وجود جسد مردی در خیابان باغ فردوس بلافاصله در محل حضور یافتند که در بررسی اولیه مشخص شد فرد مذکور براثر اصابت گلوله به قتل رسیده است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در ادامه کارآگاهان اداره جرایم جنایی و اکیپ بررسی صحنه جرم پلیس آگاهی استان اصفهان در محل حضور یافته و موضوع را به صورت تخصصی پیگیری کردند و در نهایت با اقدامات علمی و هوشمندانه کارآگاهان مشخص شد قاتل فردی ۳۸ ساله و از اراذل و اوباش سابقه دار است که در شب چهارشنبه سوری سال ۸۸ حین دعوا با چندنفر از دوستانش یکی از آنها را با چاقو به قتل رسانده اما با رضایت اولیای دم از قصاص رهایی یافته بود.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: تحقیقات حاکی از این بود که متهم با مقتول که به صورت اتفاقی از آن محدوده عبور می‌کرد درگیری لفظی پیدا کرده و پس از اینکه دعوای آنها شدت می‌گیرد اسلحه کلت کمری که در اختیار داشت را از خودروی خود برداشته و به سمت مقتول تیراندازی می‌کند و که تیر به قسمت بالای قلب وی اصابت کرده و در دم جان خود را از دست می‌دهد.

سرهنگ ترکیان با بیان اینکه متهم بلافاصله محل را ترک و از استان اصفهان متواری می‌شود گفت: کارآگاهان با جستجوی دقیق، هوشمندانه و تخصصی خود رد پای قاتل را در شهرستان آمل استان مازندران به دست آورده و با اخذ نیابت قضائی به این شهر می‌روند و سرانجام پس از ۷۲ ساعت از وقوع حادثه عامل این جنایت طی یک عملیات ضربتی در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس آگاهی استان اصفهان منتقل می‌شود.

این مقام انتظامی اظهار داشت: متهم که در برابر مدارک و مستندات کارآگاهان چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت لب به اعتراف باز کرده و گفت: روز حادثه در حال مسافرکشی در مسیر باغ فردوس بودم که بوغ‌های پشت سر هم یک دستگاه خودروی سواری از پشت سرم اعصابم را بهم ریخت و شروع به فحاشی کردم کل کل ما ادامه داشت تا اینکه هر دو خودرو را متوقف کرده و او چوب دستی خود را از خودرو بیرون آورد و به سمت من آمد من هم کلت کمری که در داشبورد ماشین داشتم را برداشته و به سمتش شلیک کردم و بلافاصله صحنه را ترک کردم و به شمال کشور متواری شدم اما هنوز مدت زیادی نگذشته بود که پلیس‌ها به سراغم آمدند.

سرهنگ ترکیان خاطر نشان کرد: با اعتراف صریح متهم به ارتکاب قتل رخ داده در این خصوص پرونده تشکیل و وی برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با بیان اینکه افراد شرور، اراذل و اوباش و مجرمان سابقه دار در تیررس پلیس قرار دارند و تمام تحرکات آنان به صورت هوشمندانه رصد می‌شود گفت: به این گونه افراد هشدار می‌دهیم که بدانند اگر کوچک‌ترین خطایی از آنان سربزند در کمترین زمان و در جایی که اصلاً فکرش را نمی‌کنند مأموران پلیس بر بالای سرشان حاضر شده و آنان را تحویل قانون خواهند داد.

اخبار مرتبط:
مصدومان تصادف محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید
مصدومان تصادف محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: تعداد مصدومان تصادف مینی بوس و پژو ۲۰۶ در محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید.

معاون شهردار: نمایشگاه «فن‌نما» سکوی هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری اصفهان است
معاون شهردار: نمایشگاه «فن‌نما» سکوی هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری اصفهان است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: سومین نمایشگاه فن‌نما که هم‌زمان با بیست‌وششمین نمایشگاه اتوکام برگزار می‌شود، امسال با محوریت «هوش مصنوعی» تلاش کرده است تا ضمن تقویت ارتباط میان عرضه و تقاضای فناوری، به سکویی برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، نهادهای دولتی و سرمایه‌گذاران تبدیل شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان: از شهر هوشمند عقب مانده‌ایم/ باید به سمت گفتمان «شهر کوانتومی» حرکت کنیم
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان: از شهر هوشمند عقب مانده‌ایم/ باید به سمت گفتمان «شهر کوانتومی» حرکت کنیم

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شهرهای جهان از مفهوم «شهر هوشمند» به سوی «شهر کوانتومی» در حال گذار هستند و اگرچه اصفهان ظرفیت‌های انسانی و علمی بی‌نظیری دارد، اما باید با درک این تحول مفهومی، مسیر توسعه فناورانه خود را بازتعریف کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است