خاطره هاشمیرفسنجانی ۴مرداد۷۹: در برخی جاها، بَرخی خانمها روسری خود را بر میدارند
مرحوم هاشمیرفسنجانی در خاطره سال 79 به برخی بیحجابی های زنان اشاره کرده است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ در خاطره آیتالله هاشمیرفسنجانی به تاریخ ۴مرداد ۱۳۷۹ آمده است: فاطی (فاطمه هاشمی، دختر آیتالله هاشمی) آمد. گفت اخیراً در بعضی جاها، من جمله کوه، بعضی خانمها روسری خود را بر میدارند.
پیمان جبلی ظهر روز، سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ در مراسمی به مناسبت روز دانشجو در دیدار با دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: گرای حمله به ایران از داخل داده شد کسانی که روایت ضعف را بر روایت قدرت غلبه دادند. کسانی که توانمندی ها را ندیدند، ضعف ها را برجسته کردند. کسانی که واقعیت را ندیدند، دستاوردها را ندیدند، در آمار و ارقام درست هم شک می کنند، در روشهای علمی و نظرسنجی هم شک می کنند.
الیاس حضرتی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۲۰ آذر ماه هیأت دولت، از رفع فیلتر یک سکوی خارجی تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: مردم به اندازه کافی گرفتاری دارند، از سوی دیگر سیاست دکتر پزشکیان پیشبرد کارها با دعوا نیست، اکنون نه اوضاع مملکت اجازه می دهد و نه منش پزشکیان این است که بدون اجماع اقدام کند.