کد خبر : 254767
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۳ - 10:29
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اشد مجازات برای توهین‌کنندگان به محرم

رئیس کل دادگستری اصفهان گفت: کسانی که نسبت به ساحت مقدس محرم، عاشورا و نمادهای عزاداری کوچکترین اهانتی داشته باشند، تحت عنوان اهانت به مقدسات قطعاً با قید فوریت، اقدامات قضایی و اشد مجازات قانونی در خصوص آنان اعمال خواهد شد.

اشد مجازات برای توهین‌کنندگان به محرم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام اسداله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان در جلسه ستاد کنترل مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی جرائم خشن در سطح استان اظهار داشت: با تلاش‌ جهادی نیروهای اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و قضایی استان در سال ۱۴۰۱ آمار جرایم خشن در سطح استان کاهش ۱۵ درصدی داشته و با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در چهار ماهه اول سال جاری این آمار روند کاهشی خود را ادامه خواهد داد.

وی حفظ امنیت مردم و برقراری آرامش و آسایش پایدار در جامعه را مهم‌ترین اولویت‌ و وظیفه نهادهای متولی امنیت خواند و افزود: مهم‌ترین اولویت و وظیفه نهادهای مربوطه، حفظ امنیت نظام و مردم و پاسداری از آرامش و آسایش پایدار در جامعه است و همه مسؤولان ذیربط باید با آگاهی به وظایف خود در این مسیر کوشا باشند.

جعفری از استانداری به عنوان متولی اصلی برقراری امنیت در استان یاد کرد و گفت: تلاش‌های استانداری در این زمینه قابل تقدیر است اما انتظار می‌رود در بحث کنترل مجرمان حرفه‌ای، خشن و سابقه‌دار که یکی از تهدیدکنندگان آسایش و امنیت جامعه هستند به صورت عملی و جدی‌تری در میدان‌ حاضر شود چرا که امر پیشگیری، کنترل، مهار و در صورت نیاز سرکوب مجرمین حرفه‌ای، خشن و سابقه‌دار نیازمند صرف هزینه‌هایی است که باید از طریق دولت تامین شود.

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان همچنین بر لزوم تکمیل و بروز‌رسانی بانک اطلاعاتی مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار و همکاری همه نهادهای اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و قضایی در استان تاکید کرد.

وی با اشاره به برخی رفتارهای مجرمانه در ایام محرم از سوی تعداد معدودی خاطرنشان کرد: اعتقادات و باورهای دینی برای مردم ما از حساسیت و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و کسانی که نسبت به ساحت مقدس محرم و عاشورا و نمادهای عزاداری کوچکترین اهانتی داشته باشند، تحت عنوان اهانت به مقدسات قطعاً با قید فوریت، اقدامات قضایی و اشد مجازات قانونی در خصوص آنان اعمال خواهد شد و در این مورد کمترین مماشات و ارفاق نخواهد شد.

جعفری تصریح کرد: عاملان برخی رفتارهای موهن و توهین به مقدسات از جمله در شهرستان اردستان بلافاصله دستگیر و بازداشت و پرونده قضایی آنان در شعبه وی‍ژه در حال رسیدگی است.

اخبار مرتبط:
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت

رئیس مرکز اورژانس نطنز از فوت کودک دختر ۷ ساله بر اثر برخورد موتورسیکلت و جرثقیل در بادرود خبر داد.

۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد
۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد

معاون استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان توسط معاونت اقتصادی بررسی شده که برخی طرح‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت بوده و اخیرا در گیرودار مجوز و تسهیلات مانده است.

محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت
محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان گفت: با آتش سوزی صبح امروز در یکی از پاساژهای کاشان سه مغازه به طور کامل سوخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است