کد خبر : 254442
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۱ - 04:08
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اصفهان میزبان بزرگترین رویداد فناوری جهان اسلام

رئیس مرکز راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: اصفهان منشأ اتفاقات بزرگ علم و فناوری در کشور و جهان اسلام بوده است و در ربیع الاول سال‌جاری نیز میزبان بزرگترین رویداد فناوری جهان اسلام خواهد بود.

اصفهان میزبان بزرگترین رویداد فناوری جهان اسلام

به گزارش سایت خبری مدارا؛ قرارگاه اقتصاد دانش‌بنیان استان اصفهان با حضور رئیس مرکز راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، رئیس معاونت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، استاندار اصفهان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و سایر اعضا برگزار شد.

به نوشته فارس؛ در این قرارگاه شقایق حق‌جوی جوانمرد رئیس مرکز راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن تسلیت ایام محرم، در خصوص جایزه مصطفی(ص)، گفت: پس از اهانتی که به مقام رفیع پیامبر اسلام (ص) در جهان شد؛ ایده تشکیل بنیادی که بیانگر بخش‌های صلح آمیز و دوستدار علم و فناوری در دین مبین اسلام باشد مطرح و اجرایی شد.

وی ادامه داد: این بنیاد در حوزه‌های مختلف برای دانشمندان جهان اسلام برنامه داشته و برجسته‌ترین برنامه‌ای که دارد و مورد توجه جهان قرار گرفته؛ جایزه مصطفی (ص) است که به نوبل اسلامی در جهان معروف است.

رئیس مرکز راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری عنوان کرد: دانشمندان بزرگ در این جایزه بین‌المللی حضور دارند، به طور مثال دانشمندی که واکسن فایزر و مدرنا را کشف کرد برنده جایزه مصطفی(ص) شد.

وی افزود: دانشمندانی که در این جایزه حضور دارند کاندیدای جایزه نوبل هستند.

حق‌جوی جوانمرد با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در نقشه جامع علمی کشور، گفت: ایران بایستی به سمت مرجعیت علمی حرکت کند. یکی از ابزارهای این مهم برگزاری جایزه علم و فناوری در سطح بین‌المللی در ایران است.

رئیس مرکز راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری افزود: اینگونه ایران بزرگان علم و فناوری و دانشمندان بزرگ دنیا را تعیین می‌کند.

وی در خصوص علت انتخاب اصفهان به منظور میزبانی از جایزه مصطفی (ص) اظهار کرد: درخشش اصفهان در تمدن اسلامی و زندگی بزرگوارانی مانند شیخ بهایی در کارنامه اصفهان می‌درخشد از طرفی اصفهان منشأ اتفاقات بزرگ علم و فناوری در کشور و جهان اسلام بوده است.

حق‌جوی جوانمرد خاطرنشان کرد: همچنین این میزبانی منجر خواهد شد تا برند اصفهان یک بار دیگر با برگزاری رویدادی بین‌المللی بدرخشد.

وی متذکر شد: از فهم و بصیرت استاندار اصفهان در میزبانی جایزه مصطفی(ص) قدردانی می‌کنیم و در ربیع الاول اصفهان میزبان بزرگترین رویداد فناوری جهان اسلام خواهد بود.

رئیس مرکز راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: از حضرت امام (ره) آموختیم هیچ جریانی در نظام اسلامی پایدار نمی شود مگر اینکه مردمی شود.

وی ادامه داد: از این رو اگر بتوانیم ظرفیت‌های مردمی را پشت جریان علم و فناوری در کشور بیاوریم پایدار و توسعه یافته خواهد شد.

اخبار مرتبط:
هواشناسی: سامانه سرد بارشی در راه اصفهان است
هواشناسی: سامانه سرد بارشی در راه اصفهان است

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه سرد بارشی جدید که از شامگاه دوشنبه ۲۴ آذر وارد استان می شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

باند توزیع گوشت‌های آلوده در اصفهان منهدم شد
باند توزیع گوشت‌های آلوده در اصفهان منهدم شد

رئیس کل دادگستری استان اصفهان از شناسایی و دستگیری اعضای باند تهیه و توزیع گوشت‌های آلوده در اصفهان خبر داد.

خیرین اصفهانی ۹ دستگاه آمبولانس به اورژانس استان اهدا کردند
خیرین اصفهانی ۹ دستگاه آمبولانس به اورژانس استان اهدا کردند

رئیس مرکز اورژانس اصفهان گفت: خیرین سلامت استان اصفهان همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، ۹ دستگاه آمبولانس پیشرفته را به اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اهدا کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است