کد خبر : 253419
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۵ - 15:17
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

ابوالفضل ابوترابی: برای تفکیک وزارت بازرگانی ۵ هزار میلیاردتومان بودجه لازم است

نماینده مجلس گفت: تفکیک وزارت بازرگانی کار اشتباهی است چرا که برای تفکیک وزارت بازرگانی ۵ سال زمان لازم است تا زیرساخت‌ها در شهرستان‌ها فراهم شود و برآورد مرکز پژوهش‌ها این است که برای تفکیک ۵ هزار میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.

ابوالفضل ابوترابی: برای تفکیک وزارت بازرگانی ۵ هزار میلیاردتومان بودجه لازم است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خانه ملت نوشت: ابوالفضل ابوترابی در جلسه علنی صبح امروز مجلس و در مخالفت با گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد کلیات لایحه دوفوریتی تشکیل وزارت بازرگانی گفت: در دوره‌های گذشته نیز این درخواست مطرح بود روحانی با واسطه و بی‌واسطه ۴ بار تشکیل وزارت بازرگانی را مطرح کرد که مجلس دهم با دقت نظر آن را رد کرد، انتظار می‌رود این مجلس نیز با دقت نظر تشکیل وزارت بازرگانی را رد کند.

نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بیشترین ادغام و تفکیک وزارتخانه‌ها را دارد، بیان کرد: به اسم اصلاح ساختار به دنبال ادغام و تفکیک هستیم که در واقع این بازی اسامی و عناوین است و برای بهبود امور نیازی به ادغام و تفکیک نیست.

وی ادامه داد: باید بین تولید، صنعت و واردات تعادل ایجاد کرد، تفکیک وزارت بازرگانی کار اشتباهی است چرا که برای تفکیک وزارت بازرگانی ۵ سال زمان لازم است تا زیرساخت‌ها در شهرستان‌ها فراهم شود و برآورد مرکز پژوهش‌ها این است که برای تفکیک ۵ هزار میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.

ابوترابی با بیان اینکه تفکیک وزارت بازرگانی خلاف قانون برنامه ششم توسعه است، گفت: طبق قانون برنامه ششم باید ۱۵ درصد دولت کوچک شود و تصویب وزارت بازرگانی نیازمند دو سوم رأی مجلس است.

 

اخبار مرتبط:
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن
موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن

در اردیبهشت ۱۴۰۴، دولت و بانک تخصصی مسکن سقف تسهیلات ساخت در قالب طرح نهضت ملی مسکن را از ۸۰۰ میلیون تومان به ۶۵۰ میلیون تومان کاهش دادند.

کامران ندری: دولت باید بین دو گزینه خاموشی یا افزایش قیمت یکی را انتخاب کند
کامران ندری: دولت باید بین دو گزینه خاموشی یا افزایش قیمت یکی را انتخاب کند

یک اقتصاددان گفت: دولت در وضعیتی قرار گرفته که باید بین دو گزینه دشوار انتخاب کند؛ خاموشی یا افزایش قیمت. هر دو گزینه موجب نارضایتی می‌شود، اما افزایش قیمت‌ها ممکن است نارضایتی بیشتری در پی داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است