کد خبر : 252899
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۱ - 19:12
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

شیر تازه محلی برای پیشگیری از تب مالت جوشانده شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: برای پیشگیری از تب مالت شیر تازه محلی جوشانده شود.

شیر تازه محلی برای پیشگیری از تب مالت جوشانده شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی دلاوری با اشاره به لزوم خودداری از مصرف شیر خام یا جوشانده نشده، اظهار داشت: برای پیشگیری از بیماری تب مالت شیرتازه محلی ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشانده شود.

به نوشته مهر؛ وی ضمن اشاره به لزوم استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش، عینک، چکمه و لباس غیر قابل نفوذ در زمان تماس با دام ابراز داشت: لازم است از مصرف پنیر تازه محلی خودداری شود مگر اینکه پنیر حداقل ۴۰ روز در آب نمک نگهداری شده باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه برخی منابع تا دو ماه عدم مصرف را هم توصیه کرده‌اند، تصریح کرد: خودداری از مصرف بستنی سنتی و غیرپاستوریزه از راه‌های پیشگیری تب مالت است.

وی خاطرنشان کرد: علائم تب مالت می‌تواند پس از چند هفته تا چند ماه، از بین برود و دوباره باز گردد؛ در برخی افراد، تب مالت می‌تواند مزمن باشد و علائم آن تا چندین سال ادامه یابد.

دلاوری تاکید کرد: مصرف شیر خام آلوده یا فرآورده‌های لبنی حاصل از آنکه به خوبی جوشانده نشده‌اند، استنشاق هوای آلوده در محیط‌های نگهداری دام و ورود باکتری از راه خراش‌های پوستی و ملتحمه چشم از راه‌های انتقال این بیماری است.

وی افزود: آلودگی از راه مصرف گوشت و فرآورده‌های آن کمتر اتفاق می‌افتد و دلیل این امر پختن گوشت دام و حساسیت باکتری بروسلا (عامل بیماری تب مالت) به دما است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: طبخ گوشت را باید به صورت کامل انجام داد، باید تمام نواحی گوشت به دمای درونی ۱۴۵ تا ۱۶۵ درجه فارنهایت یا ۶۳ تا ۷۴ درجه سانتی گراد برسند و زمانی که قصد مصرف غذاهای بیرونی دارید باید گوشت‌هایی را سفارش دهید که به خوبی پخته شده‌اند.

وی اظهار داشت: تب مالت نوعی بیماری عفونی مشترک بین انسان و حیوان است که با نام بروسلوز هم شناخته می‌شود و می‌تواند از طریق تماس مستقیم و غیر مستقیم با حیوان به انسان منتقل شود.

اخبار مرتبط:
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد
مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از غرق شدگی مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم خبر داد.

تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود
تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌شود که شرایط گرد و غبار تا فردا در استان تشدید شود و تا پایان هفته با شدت کمتر ادامه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است