کد خبر : 252830
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۱ - 11:20
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۴۴ حادثه غرق‌شدگی در منابع آبی اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۴ مورد حادثه غرق‌شدگی در منابع آبی در سطح استان به وقوع پیوسته که منجر به غرق‌شدگی ۱۳ نفر شده است.

۴۴ حادثه غرق‌شدگی در منابع آبی اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: مدیریت بحران استان درخصوص شنا نکردن در کانال‌های انتقال آب، استخرهای ذخیره آب کشاورزی، رودخانه در مناطق غرب و جنوب و بالادست زاینده‌رود و نیز دریاچه سدهای مخزنی استان به لحاظ خطرپذیر بودن این منابع آبی هشدار می‌دهد.

به نوشته فارس؛ وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۴ مورد حادثه در رودخانه‌ها، کانال‌های انتقال آب و استخرهای ذخیره آب کشاورزی در سطح استان به وقوع پیوست که منجر به غرق‌شدگی ۱۳ نفر و امدادرسانی سرپایی و انتقال مصدومان به مرکز درمانی شده است.

شیشه‌فروش بیان کرد: با افزایش دما و حضور گردشگران در عرصه‌های طبیعی حوادث غرق‌شدگی بخصوص روزهای تعطیل و پایان هفته افزایش یافته که برای پیشگیری از وقوع حوادث به شهرداری‌ها، آب منطقه‌ای، جمعیت هلال احمر، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی ابلاغ شد با استقرار تیم‌های امدادی و گشت و نظارت در مسیر کانال‌ها و رودخانه‌ها و ارایه آموزش‌های لازم به ساکنان و گردشگران مناطق خطرپذیر اقدامات پیشگیرانه از حوادث را اجرایی کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: رودخانه‌های خرسان، آب ملخ و ونک در شهرستان سمیرم، رودخانه‌های گوکان، یلان و چشمه لنگان در فریدونشهر، رودخانه زاینده‌رود در مناطق غرب استان و باغبهادران و کانال‌های انتقال آب شبکه نکوآباد و سدهای باغکل خوانسار، ونک و قره قاچ سمیرم، گلپایگان و کوچری، خمیران و سد زاینده‌رود از جمله مناطقی است که باید طرح‌های کاهش خطر در مقاطع پر خطر اجرایی شود.

وی خاطرنشان کرد: تأکید شد با نظارت سازمان جهاد کشاورزی نصب حفاظ و تابلوی هشدار و نصب طناب نجات در استخرهای ذخیره آب کشاورزی و آموزش به بهره‌برداران اجرایی شود.

اخبار مرتبط:
تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است
تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: تغییر اقلیم و کاهش بارندگی واقعیتی انکارناپذیر است و تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است.

صادقی: ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود آزادسازی شد
صادقی: ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود آزادسازی شد

مدیربهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ گفت:در راستای صیانت از منابع آبی و حریم اراضی ملی،تاکنون حدود ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود از تصرفات غیرمجاز پاکسازی شد.

تاجمیری: مهلت استعفای داوطلبان شوراها تا ۳۰ آبان است
تاجمیری: مهلت استعفای داوطلبان شوراها تا ۳۰ آبان است

مدیرکل سیاسی استانداری اصفهان از آغاز مهلت قانونی کناره‌گیری مسئولان ملی و استانی داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد و گفت این مهلت تا۳۰آبان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است