کد خبر : 252744
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - 18:36
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

روزنامه دولت نمایندگان منتقد دولت را تهدید کرد!

روزنامه ایران نوشت: حساب حاشیه‌سازی و مخالف‌خوانی، آن هم هنگامی که بر مبنای داده‌های نادرست و یا بدتر از آن کذب، تهمت و افترا یا توهین باشد از مقدرات این قانون (اصل ۸۶ قانون اساسی) جداست.

روزنامه دولت نمایندگان منتقد دولت را تهدید کرد!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه ایران مواضع تعدادی از نمایندگان مجلس که آنان را «جنجال‌آفرین» معرفی کرده، پرداخته و تلویحا آنان را به شکایت تهدید کرد و نوشت مطرح نگه داشتن نام خود در رسانه‌ها از طریق موضع‌گیری‌های جنجالی، حاشیه‌سازی و اعلام آمار و اطلاعاتی که لزوماً ربطی به واقعیت ندارند اما به واسطه محیرالعقول بودن بازتاب گسترده پیدا می‌کنند از جمله شگردهایی است که در ادوار مختلف مورد استفاده بعضی سیاستمداران قرار گرفته است؛ رویه‌ای که متأسفانه در میان معدودی از نمایندگان فعلی مجلس هم طرفدارانی دارد و احتمالاً در آستانه انتخابات آتی شدت می‌گیرد.

این روزنامه نوشته است: مشخص است که در مورد نمایندگان این برداشت متوجه نطق‌ها، تذکرها و مواضعی نیست که بر مبنای تخصص و اطلاعات دقیق هر چند در انتقاد از دولت یا دیگر نهادها مطرح می‌شود. چه اینکه اصل۸۶ قانون اساسی تصریح دارد «نمایندگان مجلس در مقام ایفای وظایف نمایندگی در اظهار نظر و رأی خود کاملاً آزادند و نمی‌توان آنها را به سبب نظراتی که در مجلس اظهار کرده‌اند یا آرایی که در مقام ایفای وظایف نمایندگی خود داده‌اند تعقیب یا توقیف کرد». اما به یقین حساب حاشیه‌سازی و مخالف‌خوانی، آن هم هنگامی که بر مبنای داده‌های نادرست و یا بدتر از آن کذب، تهمت و افترا یا  توهین باشد از مقدرات این قانون جداست.

روزنامه ایران سپس با نام بردن از نمایندگانی چون جهان‌آبادی، محمودزاده، نوری قزلچه، علیرضا‌بیگی و رشیدی‌کوچی افزوده است: موضع‌گیری‌های قابل انتقادی که در این خطوط به آنها اشاره شد، بخشی از ده‌ها موردی است که به نظر می‌رسد بی‌توجهی مطرح‌کنندگان‌شان به نادرستی و تبعات نامطلوب‌شان در جامعه، دلیلی جز قربانی کردن منافع جمعی به پای عرض اندام فردی نداشته است. هر چند اگر اندکی دوراندیشی در کار بود متوسلان به این شیوه می‌دانستند که دود آتشی که بر تارک اعتماد جامعه می‌افتد، دیر یا زود در چشم خالقان جنجال و حاشیه هم خواهد رفت.

 

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال چپاول و غارت منابع ونزوئلاست/ ایالات متحده زمینه فروپاشی مثل شوروی را دارد
نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال چپاول و غارت منابع ونزوئلاست/ ایالات متحده زمینه فروپاشی مثل شوروی را دارد

نایب‌رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید آمریکا به‌دنبال تلسط، چپاول و غارت منابع و معادن ونزوئلاست تا خود را نجات دهد.

آموزش و پرورش: دانش آموزان می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت و لایتمداری است، می‌گویند خب چی شده؟
آموزش و پرورش: دانش آموزان می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت و لایتمداری است، می‌گویند خب چی شده؟

نماینده آموزش پرورش در ستاد ۹ دی گفت: برای اغلب مناسب‌هایی یک سری محتوا داریم، اما ۹ دی از آن اتفاقاتی است که یک سری ملاحظه سیاسی برای آن داشتیم و تقریباً بچه ها نمی‌دانند چه اتفاقی در آن روز افتاده است.

اسلامی: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد
اسلامی: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد

رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است