کد خبر : 252713
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - 17:14
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

غلامعلی رجایی: فایده مشارکتِ بی‌قید وشرط در انتخابات چیست؟/ این چه تحلیلی است که می‌گویند تحریم انتخابات مساوی با براندازی است؟

یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: بحث تحریم نیست بلکه اگر اصلاح‌طلبان نتوانند نامزدهای موردنظرشان را وارد انتخابات کنند، ممکن است به سمت عدم مشارکت بروند.

غلامعلی رجایی: فایده مشارکتِ بی‌قید وشرط در انتخابات چیست؟/ این چه تحلیلی است که می‌گویند تحریم انتخابات مساوی با براندازی است؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛  نامه نیوز نوشت: برخی اصولگرایان در روزهای اخیر مدام می‌گویند که اصلاح‌طلبان در مسیر تحریم انتخابات قرار دارند. آنها مدعی‌اند که ریاست آذر منصوری بر جهبه اصلاحات نشانه رادیکال‌شدن این تشکل سیاسی در آستانه انتخابات مجلس است.

غلامعلی رجایی، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره این موضوع گفت: «کسانی که می‌گویند اصلاح‌طلبان بنای تحریم انتخابات را دارند، باید پاسخ دهند که این سخن را از کجا آورده‌اند و کدام یک از اصلاح‌طلبان گفته است که باید انتخابات را تحریم کرد؟ واقعیت این است که اصلاح‌طلبان بنای تحریم انتخابات را ندارند اما این احتمال را می‌دهند که شرکتشان در انتخابات بی‌نتیجه و بی‌حاصل باشد. بحث تحریم نیست بلکه اگر اصلاح‌طلبان نتوانند نامزدهای موردنظرشان را وارد انتخابات کنند، ممکن است به سمت عدم مشارکت بروند. یعنی آنها نمی‌خواهند تحریم کنند اما وقتی ابزار شرکت در انتخابات از آنها گرفته شود، خب طبیعی است که شرکتشان در انتخابات نتیجه‌ای نخواهد داشت. برخی می‌گویند اصلاح‌طلبان به میدان بیایید و بعد از ردصلاحیت‌ نامزدهای اصلی‌تان و ناقص‌شدن لیستتان از انتخابات کنار نروید تا شکست بخورید تا ما شما را شکست‌خوردگان انتخابات معرفی کنیم. خب این با چه منطقی سازگار است؟»

او ادامه داد: «وقتی هم که اصلاح‌طلبان می‌گویند با این وضعیت امکان شرکت در انتخابات نداریم، به آنها می‌گویند شما انتخابات را تحریم کردید پس برانداز هستید. این حرف‌های سیاست‌زده واقعا فاقد ارزش است. قبلا هم به یاد داریم که می‌گفتند لیست اصلاح‌طلبان را انگلستان بسته است. از این حرف‌ها همیشه می‌زنند و چیز تازه‌ای نیست».

این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: «باید از آن دسته اصلاح‌طلبانی که چندسال پیش و در انتخابات مجلس یازدهم می‌گفتند باید در انتخابات مشارکت بی‌قید و شرط داشته باشیم، بپرسیم که آیا نتیجه گرفتید؟ حالا که وضعیت بدتر از سال۹۸ هم شده است و آراء خاکستری که حالا ترکیبی از نسل دهه هفتاد و هشتاد است مطالباتی دارد که آنها را حل‌نشده می‌بیند و فقط خود اصلاح‌طلبان مانده‌اند که در انتخابات شرکت کنند و دیگر بدنه اجتماعی سابق هم نیست».

رجایی در پایان گفت: «من درب را بر همان پاشنه می‌بینم و نشانه‌ای مشاهده نمی‌کنم که تصمیم‌سازان بنای حضور صداهای مختلف در انتخابات را دارند. شاید برای آنکه قدری فضا را متفاوت جلوه دهند در بعضی از حوزه‌های انتخابیه افرادی را تأیید صلاحیت کنند اما نمی‌گذارند که یک دستی مجلس از دست برود».

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است