کد خبر : 252640
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - 11:12
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اظهارات عجیب سخنگوی وزارت خارجه آمریکا/ میلر: اوکراین در جنگ با روسیه متحمل شکست استراتژیک شده است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست مطبوعاتی دو بار به شکل سهوی و ظاهرا ناخواسته گفت که اوکراین در جنگ با روسیه متحمل یک شکست استراتژیک شده است.

اظهارات عجیب سخنگوی وزارت خارجه آمریکا/ میلر: اوکراین در جنگ با روسیه متحمل شکست استراتژیک شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست مطبوعاتی دو بار به شکل سهوی و ظاهرا ناخواسته گفت که اوکراین در جنگ با روسیه متحمل یک شکست استراتژیک شده است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست مطبوعاتی خود به خبرنگاران گفت: «ما باور داریم که این جنگ برای “اوکراین” یک شکست استراتژیک بوده است.» خبرنگاران که مطمئن بودند منظور این سخنگو روسیه است، به او فرصت دادند تا خود را اصلاح کند، اما میلر باز هم اشتباه کرد و گفت: «آه متأسفم، ببخشید، منظورم شکست استراتژیک برای اوکراین است! ممنونم که اصلاحم کردید.»

خبرنگاران حاضردر صحنه این بار هم تعجب کردند و در این فکر فرو رفتند که نکند منظور سخنگوی وزارت خارجه آمریکا واقعاً شکست اوکراین باشد؛ اما میلر بالاخره خود را جمع کرد و گفت: «آه دوباره اشتباه کردم! یک هفته است که پشت این تریبون نایستاده‌ام! گویا کمی دست و پایم را گم کرده‌ام!»

این ظاهرا «لغزش زبانی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حال روی داد که واشنگتن در ماه‌های گذشته به ستایش قدرت نظامی اوکراین و حمایت نظامی گسترده غرب از کی‌یف پرداخته است؛ از جمله مهمات خوشه‌ای که جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا جمعه هفته گذشته وعده ارسالش را به اوکراین داد.

بااین‌وجود، اوکراین که شاهد پیشروی نه‌چندان مطلوب ضدحملات خود است، از حامیان غربی خود گلایه کرده و تأخیر در تحویل سلاح‌های موردنیاز به اوکراین را مقصر دستاوردهای نامطلوب ضدحمله کی‌یف می‌داند.

اخبار مرتبط:
سی ان ان: دولت ترامپ به‌طور بی‌سروصدا در حال آماده‌سازی طرح‌های اضطراری برای کنار رفتن مادورو از قدرت در ونزوئلا است
سی ان ان: دولت ترامپ به‌طور بی‌سروصدا در حال آماده‌سازی طرح‌های اضطراری برای کنار رفتن مادورو از قدرت در ونزوئلا است

دولت ترامپ به‌طور بی‌سروصدا در حال آماده‌سازی طرح‌های اضطراری برای سناریوهایی است که ممکن است در صورت کنار رفتن مادورو از قدرت در ونزوئلا رخ دهد.

زلنسکی: صادقانه بگویم؛ امروز ما قدرت کافی برای بازپس‌گیری کریمه از روسیه را نداریم
زلنسکی: صادقانه بگویم؛ امروز ما قدرت کافی برای بازپس‌گیری کریمه از روسیه را نداریم

زلنسکی گفت اوکراین آماده است در ۶۰ تا ۹۰ روز آینده انتخابات برگزار کند اگر متحدانش بتوانند امنیت این رأی‌گیری را تضمین کنند. این سخنان پس از انتقاد رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، مطرح شد.

سی ان ان: دولت ترامپ از ژانویه تاکنون ۸۵ هزار ویزا را لغو کرده / از این تعداد، بیش از ۸ هزار مورد، ویزای دانشجویی بودند
سی ان ان: دولت ترامپ از ژانویه تاکنون ۸۵ هزار ویزا را لغو کرده / از این تعداد، بیش از ۸ هزار مورد، ویزای دانشجویی بودند

به گفتهٔ یک مقام وزارت خارجه آمریکا، دولت ترامپ از ژانویه تاکنون ۸۵ هزار ویزا در تمامی دسته‌ها را لغو کرده است؛ رقمی که بیش از دو برابر تعداد ویزاهایی است که سال گذشته باطل شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است