کد خبر : 252640
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - 11:12
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اظهارات عجیب سخنگوی وزارت خارجه آمریکا/ میلر: اوکراین در جنگ با روسیه متحمل شکست استراتژیک شده است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست مطبوعاتی دو بار به شکل سهوی و ظاهرا ناخواسته گفت که اوکراین در جنگ با روسیه متحمل یک شکست استراتژیک شده است.

اظهارات عجیب سخنگوی وزارت خارجه آمریکا/ میلر: اوکراین در جنگ با روسیه متحمل شکست استراتژیک شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست مطبوعاتی دو بار به شکل سهوی و ظاهرا ناخواسته گفت که اوکراین در جنگ با روسیه متحمل یک شکست استراتژیک شده است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست مطبوعاتی خود به خبرنگاران گفت: «ما باور داریم که این جنگ برای “اوکراین” یک شکست استراتژیک بوده است.» خبرنگاران که مطمئن بودند منظور این سخنگو روسیه است، به او فرصت دادند تا خود را اصلاح کند، اما میلر باز هم اشتباه کرد و گفت: «آه متأسفم، ببخشید، منظورم شکست استراتژیک برای اوکراین است! ممنونم که اصلاحم کردید.»

خبرنگاران حاضردر صحنه این بار هم تعجب کردند و در این فکر فرو رفتند که نکند منظور سخنگوی وزارت خارجه آمریکا واقعاً شکست اوکراین باشد؛ اما میلر بالاخره خود را جمع کرد و گفت: «آه دوباره اشتباه کردم! یک هفته است که پشت این تریبون نایستاده‌ام! گویا کمی دست و پایم را گم کرده‌ام!»

این ظاهرا «لغزش زبانی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حال روی داد که واشنگتن در ماه‌های گذشته به ستایش قدرت نظامی اوکراین و حمایت نظامی گسترده غرب از کی‌یف پرداخته است؛ از جمله مهمات خوشه‌ای که جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا جمعه هفته گذشته وعده ارسالش را به اوکراین داد.

بااین‌وجود، اوکراین که شاهد پیشروی نه‌چندان مطلوب ضدحملات خود است، از حامیان غربی خود گلایه کرده و تأخیر در تحویل سلاح‌های موردنیاز به اوکراین را مقصر دستاوردهای نامطلوب ضدحمله کی‌یف می‌داند.

اخبار مرتبط:
نیویورک‌تایمز: چین در دومین روز از رزمایش‌های خود در تمرین محاصره تایوان، بمب‌افکن‌ها را به پرواز درآورد و پرتابگر موشکی شلیک کرد
نیویورک‌تایمز: چین در دومین روز از رزمایش‌های خود در تمرین محاصره تایوان، بمب‌افکن‌ها را به پرواز درآورد و پرتابگر موشکی شلیک کرد

چین روز سه‌شنبه رزمایش‌های نظامی خود در اطراف تایوان را تشدید کرد و توپخانه دوربرد را به سوی آب‌های اطراف این جزیره شلیک کرد. ارتش آزادی‌بخش خلق همچنین ناوهای تهاجمی آبی‌–خاکی جدیدی را به کار گرفت، در حالی که شناورها و هواپیماهایش تمرین دفع یک نیروی دشمن در حال نزدیک شدن را انجام دادند؛ اقدامی که توانایی چین برای منزوی کردن این جزیره را به نمایش گذاشت.

ترامپ: در مسیر پایان دادن به جنگ اوکراین، راه‌حلی به دست نیامده، اما پیشرفت چشم‌گیری حاصل شده/ نتایج مذاکرات ممکن است در هفته‌های آینده مشخص شود
ترامپ: در مسیر پایان دادن به جنگ اوکراین، راه‌حلی به دست نیامده، اما پیشرفت چشم‌گیری حاصل شده/ نتایج مذاکرات ممکن است در هفته‌های آینده مشخص شود

ترامپ در یک کنفرانس خبری مشترک با همتای اوکراینی خود، ولودیمیر زلنسکی، پس از دیداری طولانی در اقامتگاه مارالاگو در ایالت فلوریدا، در پاسخ به پرسشی درباره منطقه دونباس گفت: «راه‌حل هنوز به دست نیامده، اما هرچه بیشتر نزدیک می‌شود. این موضوع بسیار پیچیده است، اما فکر می‌کنم حل خواهد شد.»

هاآرتص: هکر‌های ایرانی می‌گویند به آیفون رئیس دفتر نتانیاهو نفوذ کرده‌اند و اطلاعات حساسی درباره نخست‌وزیر اسرائیل، به زودی منتشر خواهد شد
هاآرتص: هکر‌های ایرانی می‌گویند به آیفون رئیس دفتر نتانیاهو نفوذ کرده‌اند و اطلاعات حساسی درباره نخست‌وزیر اسرائیل، به زودی منتشر خواهد شد

گروهی موسوم به «حنظله» که به حساب تلگرام نخست‌وزیر پیشین نفتالی بنت نفوذ کرده بود، اعلام کرد این اطلاعات را از طریق هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو به‌دست آورده است. هکرها می‌گویند این اطلاعات به ارتباطات ادعایی میان دستیاران نتانیاهو و قطر مربوط است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است