کد خبر : 252559
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۱۹ - 11:24
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

کنایه روزنامه حسین شریعتمداری به نماینده سابق رشت:/ کیهان: جعفرزاده سواد درست و حسابی ندارد، پرت و پلا گفته!

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری طبق سبک و سیاق همیشگی خودش با کنایه و توهین پاسخ یکی دیگر از منتقدان دولت را داد.

کنایه روزنامه حسین شریعتمداری به نماینده سابق رشت:/ کیهان: جعفرزاده سواد درست و حسابی ندارد، پرت و پلا گفته!

به گزارش سایت خبری مدارا, روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش با اشاره به مصاحبه اخیر غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نوشت:

گفت: نماینده رد صلاحیت شده رشت در مجلس قبل، گفته است؛ مردم دیگر حوصله دولت رئیسی را ندارند!
گفتم: چرا؟! برای این که آب خوردن مردم را هم به برجام ربط نداده است؟! برای این که به جای رفع تحریم‌ها آنها را دو برابر نکرده است؟! برای اینکه به بهانه برجام و FATF امور کشور را معطل نکرده است؟! برای اینکه چند هزار کارخانه و مرکز تولید را تعطیل نکرده است؟! برای اینکه صدها پروژه متوقف شده را احیا کرده است؟! برای اینکه ۱۸ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلای کشور را برباد نداده است؟! چون کارهایی را که دولت قبل ناممکن می‌دانست، انجام داده است؟! برای اینکه تا چند سال دیگر باید ماهی ۱۳ هزار میلیارد تومان بابت بدهی‌های دولت قبل پرداخت کند؟! برای این که…؟!
گفت: به خاطر آلاف و اولوفی که داشته به مدعیان اصلاحات بدهکار است و از او خواسته‌اند چیزی بگوید ولی چون درک و سواد درست و حسابی نداشته، پرت و پلا گفته است!
گفتم: به یارو گفتند یکی از موجودات مطرح و شناخته شده را نام ببر. کمی فکر کرد و گفت؛ «یخ»! گفتند؛ چرا پرت و پلا میگی؟!
گفت؛ اختیار دارید! اگر یک چرخی توی خیابون‌ها بزنید می‌بینید که همه جا نوشته «‌یخ موجود است‌»!

اخبار مرتبط:
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم

معاون انرژی رئیس جمهور گفت: به لطف الهی و با تمام وجودم به عهدی که با مردم عزیزم بستم و قولی که به رئیس جمهور محترم دادم پایبند خواهم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است
وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم. ایام پیک ابتلا در روزهای پایانی فصل پاییز است.

قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است
قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است

قائم‌پناه تاکید کرد: مطلبی هم که راجع به مازوت سوزی و گازوئیل‌های با سولفور بالا مطرح شده، واقعیت ندارد، چرا که وارونگی هوا سال‌های سال بوده و ما نیز باید آنرا کاهش دهیم و این موضوع را وظیفه خود می‌دانیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است