کد خبر : 252376
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۱۸ - 13:45
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شرکت آب و فاضلاب: تهرانی‌ها کمتر آب مصرف کنند

هشدار به تهرانی‌ها، مصرف آب را کاهش دهید! شرکت آب و فاضلاب استان تهران نسبت به افزایش میزان مصرف آب پایتخت به دنبال افزایش دمای هوا و ورود موج هوای گرم هشدار داد.

شرکت آب و فاضلاب: تهرانی‌ها کمتر آب مصرف کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: بنا به اطلاعیه آبفای استان تهران با افزایش دمای هوای تهران، میزان مصرف آب در شهر تهران به طور چشم‌گیری افزایش یافته است که ادامه این روند، پایداری شبکه توزیع آب را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

طی روزهای اخیر مصرف آب در شهر تهران به رقم  سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر در هر شبانه‌روز رسیده است.

در این اطلاعیه آمده است: از ابتدای تیرماه امسال، مصرف لحظه‌ای آب تهران در ساعات اوج مصرف، از رقم ۵۱ هزار لیتر در ثانیه کمتر نشده که تداوم این امر ممکن است موجب بروز ناپایداری در شبکه و توزیع آب شود.

شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این اطلاعیه اعلام کرده است که تنها با ۱۰ درصد کاهش مصرف آب و پرهیز از مصارف غیر ضروری در شهر تهران می‌توان حدود  ۱۲۰ میلیون مترمکعب یعنی معادل ۷۰ درصد سد امیرکبیر آب را حفظ و ذخیره کرد.

از ابتدای سال آبی جاری، نسبت به دوره بلندمدت ۱۰۴ میلی‌متر کاهش بارندگی در استان تهران ثبت شده است که این وضعیت، ضرورت مدیریت مصرف آب در پایتخت را دوچندان می‌کند.

این شرکت از شهروندان تهرانی درخواست کرد است تا با مدیریت مصرف آب و انجام برخی اقدامات ساده مانند رفع نشتی احتمالی کولرهای آبی و پرهیز از شست‌وشوهای غیرضروری از هدررفت آب پیش‌گیری کنند.

هم‌چنین توصیه می‌شود با انجام مراقبت و بررسی‌های فنی اتصالات و لوله‌های آب ساختمان، هدررفت‌های پنهان و آشکار لوله‌کشی را شناسایی و ترمیم کنند.

اخبار مرتبط:
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید

دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران، خواستار تشکیل یک «تیم تحقیق حرفه‌ای» شد.

تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد
تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد

تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش می‌کند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.

مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود

در حالی‌ که در روزهای ابتدایی پس از حادثه مرگبار واحد تولیدی «سامان مدار پیشرو» واقع در شهرک صنعتی دولت‌آباد برخوار، جزئیات فنی و ایمنی این حادثه با ابهامات جدی همراه بود، پیگیری‌های انجام‌شده طی یک هفته گذشته، ابعاد تازه‌ای از چگونگی وقوع حادثه، وضعیت ایمنی کارگاه و مسئولیت‌های کارفرما را روشن کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است