کد خبر : 252355
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۱۸ - 05:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

انجام فعالیت ذاتی‌مان مستلزم تامین ابزار و نیروی انسانی است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: کمتر از ۵ درصد از تعاونی‌های استان اصفهان با مشکلاتی مواجه هستند. البته این تعاونی‌ها تخلفاتی دارند، اما چون بزرگ‌ترین سرمایه اعتماد مردم به تعاونی‌ها است، باید تلاش کنیم تا مشکلات ۵ درصد تعاونی‌ها برطرف شود.

انجام فعالیت ذاتی‌مان مستلزم تامین ابزار و نیروی انسانی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ میثم مداحی در سومین نشست منطقه‌ای مدیران و کارشناسان بخش تعاون کشور که به میزبانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر استان اصفهان حدود ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۷۰ درصد از این جمعیت یعنی معادل سه میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار دارند.

به نوشته ایسنا؛ وی با اعلام اینکه ۳۵۹ خدمت در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام می‌شود، افزود: نظارت بر تعاونی‌ها یکی از وظایف و اقدامات این اداره کل است. در حال حاضر استان اصفهان ۲۸ شهرستان دارد و از شرقی‌ترین تا غربی‌ترین شهرستان این استان حدود ۷۰۰ کیلومتر فاصله است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان توضیح داد: اکنون حدود ۶۵۰۰ تعاونی در استان اصفهان داریم که ۳۵۰۰ تعاونی فعال و حدود ۳۰۰۰ تعاونی غیرفعال هستند. اگر بخواهیم بر تعاونی‌های فعال در سطح استان نظارت داشته باشیم باید روزانه به ۱۵ مجمع نظارت کنیم.

وی تناسب و استاندارد بین نیروی انسانی و حجم خدمات را از الزامات دانست و گفت: بر اساس آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اکنون به ازای هر ۱۰۰ هزار بیمه‌شده، ۳۲ پرسنل در استان اصفهان وجود دارد، اما در میانگین این آمار به ازای هر ۱۰۰ هزار بیمه‌شده، ۷۴ پرسنل خواهد بود.

مداحی با تاکید بر اینکه امروزه اگر بخواهیم فعالیت ذاتی خود را انجام دهیم نیاز به ابزار و نیروی انسانی داریم، تصریح کرد: حدود ۵۰ نفر در حوزه تعاون در استان اصفهان فعالیت می‌کنند که با وجود ۲۸ شهرستان استان اگر بخواهیم تناسب‌بندی و خدمت استاندارد را ملاک بگیریم، نیازمند ابزار قانونی کافی و نیروی انسانی هستیم.

وی بیان کرد: در راستای تخلفاتی که برای حوزه تعاون محرز شده است، وظیفه داریم با آن‌ها برخورد کنیم و به دادگستری گزارش دهیم.

اخبار مرتبط:
۹۸ کیلو تریاک در یک منزل در اصفهان کشف شد
۹۸ کیلو تریاک در یک منزل در اصفهان کشف شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان یک سوداگرمرگ را دستگیر و ۹۸ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک را از منزلش کشف کردند.

بی‌ثباتی مدیریت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ترمزپیشرفت اقتصاددانش بنیان
بی‌ثباتی مدیریت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ترمزپیشرفت اقتصاددانش بنیان

مشاور سیاست‌گذاری توسعه فناوری و مدرس دانشگاه اصفهان بی‌ثباتی مدیریت شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان را ترمز پیشرفت اقتصاد دانش بنیان دانست.

کشاورزی اصفهان در لبه بحران؛ نسخه نجات دیجیتال است
کشاورزی اصفهان در لبه بحران؛ نسخه نجات دیجیتال است

رئیس اتاق تعاون اصفهان گفت: با خشکسالی‌های پیاپی و نوسان قیمت نهاده‌ها تنها راه نجات کشاورزی و دامپروری استان اتصال زنجیره تولید به فناوری‌های نوین و بازاریابی دیجیتال است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است