کد خبر : 251751
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۱۳ - 18:18
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

محسن مهرعلیزاده: عملکرد تیم اقتصادی رئیسی تاسف‌بار است/ تا یک نفر مدیر می‌شود همه پسر خاله‌ها و پسر عمه‌هایش هم مشغول بکار می‌شوند

فعال سیاسی نزدیک به جریان اصلاحات گفت: سوء مدیریت‌ها در خودروسازی موثر هستند کما اینکه وقتی یک نفر مدیر می‌شود همه پسر خاله‌ها و پسر عمه‌ها را به همراه خود می‌برد و یا اینکه با تغییر رئیس جمهور و وزیر از بیخ همه ارکان شرکت از جمله مدیرعامل به دلیل همفکر و همسو نبودن، هم دانشگاهی نبودن، در یک مسجد نبودن، اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی جارو می‌شوند و همه را بیرون می‌ریزند.

محسن مهرعلیزاده: عملکرد تیم اقتصادی رئیسی تاسف‌بار است/ تا یک نفر مدیر می‌شود همه پسر خاله‌ها و پسر عمه‌هایش هم مشغول بکار می‌شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: محسن مهرعلیزاده، کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری، با اشاره به تأثیر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران گفت: اینکه می‌گویند تحریم‌ها یک فرصت است، این طور نیست چراکه تحریم‌ها باعث می‌شود در وضعیتی مشابه جزیره زندگی کنیم و این شرایط اقتصادی رقم بخورد.

او با ذکر یک مثال اظهار کرد: به عنوان مثال در حال حاضر وضعیت خودروسازی اصلا خوب نیست که آن هم به خودروساز مربوط نمی‌شود بلکه با سیاست‌های کلان ارتباط دارد. وضعیت بد خودرو در ایران به دلیل وضعیت دولتی یا خصوصی بودن این صنعت، ارتباط نداشتن با دنیا و در نهایت خصولتی بودن است.

او تصریح کرد: در این میان علت اصلی وضعیت نامناست خودروسازی در ایران مربوط به خصولتی بودن آن است به این ترتیب که فلان مسئول یا فلان نماینده به عنوان اهرم فشار چند نفر را در خودروسازی‌ها استخدام می‌کند که نتیجه این اقدامات این شده که کارخانه‌های خودروسازی مانند ایران خودرو و سایپا چندین برابر ظرفیت نیرو جذب کنند. روند جذب نیرو فراتر از ظرفیت تبدیل به یکی از معضلات خودروسازی شده، به این ترتیب که اگر در محاسبات استاندارد قیمت خودرو گفته شود تاثیر هزینه نیروی انسانی در قیمت تمام شده خودرو ۳۰ درصد است این میزان اثرگذاری نیروی کار در قیمت تمام شده خودرو در کشور ما حدود ۸۵ درصد است، در این شرایط معلوم است که قیمت خودرو گران می‌شود و با وجود این افزایش قیمت باز هم شرکت ضرر می‌کند.

مهرعلیزاده با اشاره به رانت های خانوادگی خاطرنشان کرد: البته سوء مدیریت‌ها در خودروسازی موثر هستند کما اینکه وقتی یک نفر مدیر می‌شود همه پسر خاله‌ها و پسر عمه‌ها را به همراه خود می‌برد و یا اینکه با تغییر رئیس جمهور و وزیر از بیخ همه ارکان شرکت از جمله مدیرعامل به دلیل همفکر و همسو نبودن، هم دانشگاهی نبودن، در یک مسجد نبودن، اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی جارو می‌شوند و همه را بیرون می‌ریزند. در مجموع نه تنها در صنعت بلکه در وزارت کار و رفاه و جاهای مختلف عملکرد تیم اقتصادی بسیار تاسف بار است. مردم خودرو می‌خرند، کیفیت بد آن را مشاهده می‌کنند و ناراضی می‌شوند کما اینکه خودروی صفر کیلومتر از کارخانه تا میدان آزادی ۱۰ بار خراب می‌شود.

کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری در پایان در پاسخ به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم به عنوان داوطلب در صحنه حاضر می‌شوید یا خیر، یادآور شد: خیر، در انتخابات مجلس دوازدهم شرکت نمی‌کنم.

اخبار مرتبط:
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، در پاسخ به ادعای رویترز پیرامون ارسال لانچر موشک فتح به روسیه آن را ادعایی مضحک خواند.

روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی
روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که وزیران خارجه این کشور و ایران در جده دیدار و درباره تحولات منطقه رایزنی کردند.

«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد
«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

تسنیم نوشت: «سیدعلی مدنی‌زاده» اقتصاددان و رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی گری پست وزارت امور اقتصادی و دارایی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است