فعال سیاسی اصلاح طلب: آقای باهنر به جای تهدید کردن پاسخگو باش!
دبیرکل مجمع ایثارگران در واکنش به مصاحبه اخیر باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین علیه جبهه اصلاحات در توئیتی نوشت: آقای باهنر به کجا چنین شتابان؟!شما باید به جای تهدید پاسخگو باشید.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ جماران نوشت: جواد امام دبیرکل مجمع ایثارگران در واکنش به مصاحبه اخیر باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین علیه جبهه اصلاحات در توئیتی نوشت: آقای باهنر به کجا چنین شتابان؟!شما باید به جای تهدید پاسخگو باشید.
در شرایطی که در آن حق انتخاب شدن و انتخاب کردن توسط همفکران شما با اهرم نظارت استصوابی و برخلاف اصول مسلم قانون اساسی از مردم سلب شده و اصلاح طلبی نیز جرم محسوب می شود جامعه را چه کسی به سمت تحریم سوق می دهد؟
سروش محلاتی، پژوهشگر دینی گفت: جامعه ما جامعه دینی است و غالب مردم گرایش دینی دارند، ولی تفاوتی روشن بین گرایش دینی اکثر مردم با گرایش دینی غالب علما هست. اهمیتی که علما برای جنبه های صوری و ظاهری دین قائل اند برای بسیاری از مردم دیندار وجود ندارد.
امیر سرتیپ جانباز ناصر محمدیفر در زمان جنگ، فرماندهی گردان ۲۳۴ زرهی، تیپ دوم لشکر ۸۸ زرهی، جانشینی لشکر ۸۸، فرماندهی لشکر ۱۶ زرهی و فرماندهی لشکر ۸۱ زرهی را بر عهده داشت.
حسین کنعانی مقدم، فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: «احتمال جنگ بسیار زیاد است. اما اگر بر اساس منطق جنگی به شرایط موجود نگاه کند، نباید جنگی رخ دهد، چراکه وقوع جنگ گسترده منطقه ای می تواند به ساقط شدن دولت ترامپ منتهی شود.