کد خبر : 251196
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - 15:01
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

هانی کرده و ۳نوچه‌اش دستگیر شدند

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اراذل و اوباش سطح یک تهران به نام "هانی کرده" خبر داد.

هانی کرده و ۳نوچه‌اش دستگیر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: سرهنگ بابک نمک شناس؛ رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ اظهار کرد: در روزهای گذشته فیلم حضور یکی از اراذل و اوباش سطح یک تهران به نام “هانی کرده” و نوچه‌هایش در تمرین تیم استقلال در فضای مجازی منتشر شد.

وی افزود: در این فیلم درگیری بین این اراذل و هواداران تیم استقلال رخ داده است که سریعاً برای این موضوع پرونده‌ای در پلیس اطلاعات تهران بزرگ تشکیل شد.

 رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ گفت: “هانی کرده” از اراذل و اوباش سابقه‌‌دار است که بارها تعهد داده رفتارهای خارج از عرف جامعه انجام ندهد و این چنین رفتارهای او به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

نمک‌شناس گفت: به همین دلیل دستگیری این اراذل در دستور کار قرار گرفت و فورا این فرد دستگیر شد تا پرونده به مراجع قضایی ارسال شود.

اخبار مرتبط:
واکنش چمران به پلمب پاساژ‌های شانزلیزه و آلومینیوم: دادستانی باید موضوع را پیگیری کند که این پاساژ‌ها تا زمانی که به ایمنی نرسیدند، اجازه فعالیت نداشته باشند
واکنش چمران به پلمب پاساژ‌های شانزلیزه و آلومینیوم: دادستانی باید موضوع را پیگیری کند که این پاساژ‌ها تا زمانی که به ایمنی نرسیدند، اجازه فعالیت نداشته باشند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به پلمب پاساژ‌های شانزلیزه و آلومینیوم گفت: دادستانی باید موضوع را پیگیری کند و شهرداری نیز گزارش لازم را ارائه دهد تا پاساژ‌های ناایمن تا زمانی که به ایمنی نرسیدند، اجازه فعالیت نداشته باشند.

سقوط مرگبار کوهنورد ۶۷ ساله از ارتفاع ۵ هزار متری قله دماوند
سقوط مرگبار کوهنورد ۶۷ ساله از ارتفاع ۵ هزار متری قله دماوند

کوهنورد ۶۷ ساله از ارتفاع ۵۰۰۰ متری قله دماوند سقوط کرد و جان خود را از دست داد.

ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟
ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟

سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد که مدتی قبل فردی بازداشت شد که سلاح داشت و مدعی مبارزه با بی حجابی بود. او می‌خواست گروهی مسلحانه را برای این کار تشکیل دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است