کد خبر : 251088
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - 00:11
دسته‌بندی : فرهنگی، اخبار ویژه
چاپ

فریماه فرجامی درگذشت

فریماه فرجامی امشب پس از طی یک دوره بیماری منجر به کما در ۷۱ سالگی درگذشت.

فریماه فرجامی درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در پی درگذشت تاسف برانگیز بانوی هنرمند فریماه فرجامی، انجمن بازیگران سینمای ایران پیام تسلیتی به شرح زیر صادر نمود: بازگشت همه به سوی اوست

بانوی باوقار و هنرمند سینما و تئاتر کشورمان سرکار خانم فریما فرجامی پس از تحمل دوران سخت و طولانی بیماری چشم فرو بست و به آرامش جاودان پیوست.

شورای مرکزی انجمن صنفی بازیگران سینما، در کمال تاسف و تاثر در گذشت این بازیگر توانا و ارزشمند را از صمیم قلب به خانواده محترم ایشان و همکاران عزیز تسلیت عرض می‌نماید.

همچنین به اطلاع می‌رساند مراسم تشییع این هنرمند گرامی متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

فریماه فرجامی در سال ۱۳۵۶ از دانشگاه دانشکدهٔ هنر‌های دراماتیک دانش‌آموخته کارشناسی شد و از سال ۱۳۵۵ با گویندگی نمایش‌های رادیویی و بازی در نمایش تلویزیونی آدمک مومی فعالیت هنری خود را آغاز کرد. لاله در خط قرمز (مسعود کیمیایی)، سوسن مکاشی در تیغ و ابریشم (مسعود کیمیایی)، مونس در سرب (مسعود کیمیایی) که برایش جایزه دیپلم افتخار هفتمین جشنواره فیلم فجر را به ارمغان آورد، ماه منیر در مادر (علی حاتمی)، فروغ الزمان در پرده آخر (واروژ کریم مسیحی) که برایش برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد و آفاق در نرگس (رخشان بنی اعتماد) از نقش‌آفرینی‌های درخشان او بودند.

اخبار مرتبط:
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

نماوا عذرخواهی کرد
نماوا عذرخواهی کرد

پلتفرم نماوا اعلام کرد با مساعدت‌های دادستانی و حمایت‌های ساترا، روند رسیدگی به پرونده این پلتفرم شتاب گرفته و انسداد آن تا چند روز آینده رفع خواهد شد.

«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!
«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!

عجیب اینکه حتی یک نفر در اتاق فکرشان نیست که به آن‌ها یادآوری کند، این ره که در پیش گرفته‌اند، به سمت ترکستان است! اخلال در فرآیند تولید و عرضه محصولات خانگی، هر نتیجه‌ای داشته باشد، حاصلش بازگشت مخاطب به تلویزیون نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است