کد خبر : 250703
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۰۷ - 11:12
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کلاهبرداری به بهانه فروش سؤالات کنکور

رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت: با توجه به اینکه سؤالات کنکور تا لحظه برگزاری آزمون در قرنطینه است ادعای دسترسی به سوالات توسط سودجویان صرفاً با هدف کلاهبرداری است.

کلاهبرداری به بهانه فروش سؤالات کنکور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان اظهار داشت: در پی شکایت بیش از ۱۰۰ نفر از شهروندان مبنی بر اینکه فردی ناشناس در شبکه‌های اجتماعی به بهانه فروش سؤالات کنکور سراسری از آن‌ها کلاهبرداری کرده است، بررسی موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

به نوشته فارس؛ وی عنوان کرد: شاکیان در شبکه‌های اجتماعی تلگرام و اینستاگرام با استناد به تعداد اعضا و فالوورهای زیاد صفحه فروش سؤالات که به صورت فیک با انگیزه جلب اعتماد داوطلبان توسط متهم ایجاد شده بود، اقدام به واریز وجه به حساب وی کرده‌اند.

مرتضوی افزود: شاکیان پس از واریز وجه به حساب معرفی شده نه تنها موفق به دریافت سؤالات نشدند، حتی از پاسخگویی به پیام‌های داوطلبان امتناع کرده و صفحات تبلیغاتی را حذف کرده است.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت: با بررسی مستندات و اظهارت شاکیان و انجام اقدامات فنی و تخصصی در فضای مجازی متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد، همچنین تاکنون مبلغ ۵ میلیارد ریال کلاهبرداری از مال باختگان که تعداد آن‌ها بیش از ۱۰۰ نفر است، برآورد شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سؤالات کنکور تا لحظه برگزاری آزمون در قرنطینه است ادعای دسترسی به سوالات توسط سودجویان صرفاً با هدف کلاهبرداری است، بنابراین از شهروندان تقاضا داریم هیچ وجهی حتی به عنوان بیعانه به این حساب‌ها واریز نکنند.

مرتضوی عنوان کرد: برخی از این کلاهبرداران با ادعاهایی نظیر تضمین قبولی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان را اغفال و پس از دریافت وجوه میلیونی نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمی‌کنند بلکه پاسخگوی تماس‌های آنان هم نیستند.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شناسایی سایر مال باختگان توسط کارشناسان در حال انجام است، در صورتی که شهروندان گرامی با این ترفند مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند، با تنظیم شکوائیه به پلیس فتا استان اصفهان مراجعه کنند.

اخبار مرتبط:
هر حادثه مشکوک به فرونشست در اصفهان باید جدی گرفته شود
هر حادثه مشکوک به فرونشست در اصفهان باید جدی گرفته شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با تاکید بر اینکه هر حادثه مشکوک به فرونشست باید جدی گرفته شود، گفت: زاینده رود نزدیک به ۲ دهه است نقش تغذیه آبخوان‌های استان را از دست داده و اکنون باید با اقدامات جایگزین مانع از تشدید این پدیده شویم.

تعریف هفت پروژه پیشران اقتصادی در شهرک‌های صنعتی اصفهان
تعریف هفت پروژه پیشران اقتصادی در شهرک‌های صنعتی اصفهان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: هفت پروژه پیشران اقتصادی در شهرک‌های صنعتی این استان تعریف شده که تحقق این طرح ها، جهش اقتصادی چشمگیری را در استان به دنبال خواهد داشت.

تراز سد زاینده‌رود ۷ متر پایین رفت
تراز سد زاینده‌رود ۷ متر پایین رفت

۲ روز پیش سال آبی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در حالی به پایان رسید که گزارش‌های آماری ابتدای پاییز سال گذشته تا پایان شهریور امسال نشان داد که تمام شاخص‌ بارش‌ها و ذخیره آبی در اصفهان با کاهش قابل توجهی روبه‌رو شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است