کد خبر : 249957
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۰۳ - 12:36
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

پوتین دستور بازداشت «پریگوژین» رهبر واگنر را صادر کرد/ پریگوژین: شبه‌نظامیان واگنر وارد خاک روسیه شدند

مسکو با اعلام صدور دستور بازداشت پریگوژین، رهبر واگنر، به اعضای این گروه ضمانت امنیتی داد تا به مواضع خود برگردند.

پوتین دستور بازداشت «پریگوژین» رهبر واگنر را صادر کرد/ پریگوژین: شبه‌نظامیان واگنر وارد خاک روسیه شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: مسکو با اعلام صدور دستور بازداشت پریگوژین، رهبر واگنر، به اعضای این گروه ضمانت امنیتی داد تا به مواضع خود برگردند.

وزارت دفاع روسیه به اعضای واگنر گفت: شما فریب خوردید و به ماجراجویی جنایتکارانه کشیده شدید.

در این بیانیه آمده است: ما مبارزان گروه‌های “واگنر” PMC را خطاب قرار می‌دهیم. شما فریب کار جنایتکارانه پریگوژین و شرکت در یک شورش مسلحانه را خورده‌اید. بسیاری از همرزمان شما از چندین واحد قبلاً به اشتباه خود پی برده و درخواست کمک کرده‌اند تا سالم به منطقه بازگردند.

این وزارتخانه گفت: چنین کمک‌هایی از سوی ما قبلاً به همه جنگجویان و فرماندهانی که درخواست کرده بودند ارائه شده است. ما از شما می‌خواهیم که درایت بخرج دهید و در اسرع وقت با مقامات وزارت دفاع روسیه یا سازمان‌های اجرای قانون در تماس باشید. ما امنیت همه را تضمین می کنیم.

یوگنی پریگوژین مدعی شده است که او و نیروهایش به روستوف در جنوب روسیه رسیده‌اند.

همچنین یورونیوز نوشت: یوگنی پریگوژین، رئیس گروه مزدوران نظامی واگنر پس از آنکه روسیه او را به شورش مسلحانه علیه این کشور متهم کرد، بامداد شنبه ۲۴ ژوئن گفت که نیروهایش از خاک اوکراین وارد روسیه شده‌اند.

او با انتشار یک پیام ویدئویی مدعی شد که شبه‌نظامیان واگنر وارد شهر «روستوف-نا-دونو» شده‌اند. این شهر قرارگاه فرماندهی نظامی جنوب روسیه است که بر جنگ اوکراین نظارت دارد.

برخی تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نیز از استقرار شبه‌نظامیان واگنر در شهر «روستوف-نا-دونو» حکایت دارند. به گفته برخی منابع خبری، حدود ۳۰۰ نیروی مزدور واگنر در مقر نظامی روسیه در این شهر حضور دارند.

 

اخبار مرتبط:
میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد
میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد

کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق، میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات پارلمانی این کشور را ۸۲.۴۸ اعلام کرد.

حمله وزیر دفاع اسرائیل به اردوغان: حکم‌های مسخره‌ات را بردار و برو گم‌شو
حمله وزیر دفاع اسرائیل به اردوغان: حکم‌های مسخره‌ات را بردار و برو گم‌شو

پس از صدور حکم بازداشت توسط دادگاه ترکیه علیه ۳۷ مقام اسرائیلی به اتهام نسل‌کشی در غزه؛ وزیر دفاع اسرائیل به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه حمله کرد.

اولین نتایج غیررسمی از دور نخست انتخابات عراق؛ ائتلاف نوری مالکی با پیشی گرفتن از السودانی، نخست وزیر پیشتاز است
اولین نتایج غیررسمی از دور نخست انتخابات عراق؛ ائتلاف نوری مالکی با پیشی گرفتن از السودانی، نخست وزیر پیشتاز است

برخی گزارش های غیر رسمی تایید نشده که پاره ای سایت های عراقی منتشر کرده اند حاکیست که تاکنون «نوری المالکی» رهبر گروه انتخاباتی «ائتلاف دولت قانون» و نخست وزیر سابق با کسب ۵۳ هزار و ۳۴۷ رای از بقیه رقبا پیشی گرفته است و «محمد شیاع السودانی» رهبر ائتلاف «سازندگی و توسعه» و نخست وزیر فعلی با ۴۱ هزار و ۴۶۶ رای در مرتبه دوم قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است