کد خبر : 249918
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۰۳ - 10:40
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

تداوم وضعیت فوق‌العاده در مسکو

رسانه‌ها به نقل از رادیو محلی مسکو گزارش دادند که ارتش روسیه به دستور دفتر ریاست جمهوری در مسکو وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده است.

تداوم وضعیت فوق‌العاده در مسکو

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ایسنا نوشت: رسانه‌ها به نقل از رادیو محلی مسکو گزارش دادند که ارتش روسیه به دستور دفتر ریاست جمهوری در مسکو وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده است.

رسانه‌ها گزارش دادند که در دفتر مرکزی گروه واگنر در سن پترزبورگ روسیه درگیری ایجاد شده و یوگنی پریگوژین، فرمانده این گروه تهدید کرده که وزیر دفاع این کشور در میدان سرخ به دار آویخته خواهد شد!

رسانه‌ها به نقل از پریگوژین اعلام کردند: امشب مسئله خائنان و جنایتکارانی که به روسیه توهین کردند، یعنی وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش را حل خواهیم کرد. سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در میدان سرخ به دار آویخته شده و با لنین در مقبره به خاک سپرده خواهد شد.

همچنین برخی رسانه‌ها از شنیده شدن صدای تیراندازی در مسکو خبر داده‌اند.

علاوه‌براین، تصاویری منتشرشده که گفته می‌شود نشان‌دهنده حرکت شخص ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه به سوی کاخ کرملین است تا درباره وضعیت موجود تصمیم‌گیری کند.

یک رسانه روسی مدعی هشدار امنیتی در شهر روستوف شده و اظهار داشت که ارتش در حالت آماده باش برای دفع حمله خارجی قرار گرفته است.

در عین حال، دیگر رسانه‌های روسیه با انتشار تصاویری از دفتر مرکزی واگنر، اوضاع را آرام توصیف کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
ترامپ: اوکراین همین حالا هم بخشی از خاک خود را از دست داده است
ترامپ: اوکراین همین حالا هم بخشی از خاک خود را از دست داده است

دونالد ترامپ با بیان اینکه خواستار صلح پایدار در جنگ اوکراین است می‌گوید که کی‌یف همین حالا هم سرزمین‌هایی را از دست داده است.

ترامپ: ۵۹ کشور برای حضور در ترکیب نیروی بین المللی غزه اعلام آمادگی کرده‌اند
ترامپ: ۵۹ کشور برای حضور در ترکیب نیروی بین المللی غزه اعلام آمادگی کرده‌اند

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، اعلام کرد که ۵۹ کشور آمادگی خود را برای مشارکت در نیروی ثبات در غزه ابراز کرده‌اند و تأکید کرد که همچنان به رئیس‌جمهور سوریه، احمد الشرع، اعتماد دارد و او هیچ ارتباطی با حمله به نیرو‌های آمریکایی در سوریه ندارد.

کرملین: پوتین برای صلح جدی با اوکراین آماده است اما مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد
کرملین: پوتین برای صلح جدی با اوکراین آماده است اما مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد

سخنگوی کرملین اعلام کرد مسکو آمادگی خود را برای دستیابی به صلحی جدی در اوکراین اعلام کرده، اما هرگونه تلاش برای ایجاد آتش‌بس‌های موقت و خرید زمان را رد می‌کند و مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است