کد خبر : 249799
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۰۱ - 22:12
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

اطلاعات نادرست دادید آقای رئیسی؛ متاسفیم!

روزنامه هم‌میهن نوشت: سخنرانی یکسویه آقای رئیسی در تلویزیون ایران که سه‌شنبه‌ شب انجام شد را چگونه می‌توان توصیف کرد؟ فقط باید در یک کلمه گفت: متأسفیم.

اطلاعات نادرست دادید آقای رئیسی؛ متاسفیم!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه هم میهن در سرمقاله امروز خود به نقد گفت‌وگوی تلویزیونی ابراهیم رئیسی پرداخته است.

سخنرانی یکسویه آقای رئیسی در تلویزیون ایران که سه‌شنبه‌شب انجام شد را چگونه می‌توان توصیف کرد؟ فقط باید در یک کلمه گفت: متأسفیم. یک سخنرانی یکسویه را به نام گفت‌وگو با مردم معرفی کردند، که این قلب آشکار کلمات و مفاهیم است و پس از پایان این سخنرانی تکراری که نکته مفیدی هم در آن نبود، با مجموعه‌ای از اطلاعات نادرست مواجه شدیم که مغایر با اطلاعات رسمی کشور است. این سخنرانی به برخی از مسائل اشاره دقیق نکرده است، از جمله اشتغال، مسئله افزایش حقوق‌ها که بسیار کمتر از تورم است و به این اشاره نکرده که اگر نفت می‌فروشید، پس چرا سود این فروش به جیب مردم نرفته است یا نمی‌رود؟

این روزنامه در ادامه به اطلاعات نادرستی که در این مصاحبه ارائه شد پرداخته و نوشته است: مهمترین بخش سخنرانی آقای رئیسی اطلاعاتی است که در سخنان خود دادند و به جای پذیرش مسئولیت؛ تقصیرها را به گردن دیگران انداختند و برای توجیه وضعیت ناهنجار کنونی اطلاعاتی را دادند که در گزارش‌های رسمی وجود ندارد. آقای رئیسی گفت که «طی ۶ ماه تورم را ۲۰ درصد کاهش دادیم و توانستیم رشد اقتصادی صفر درصد را به ۵/۴ درصد در اسفندماه ۱۴۰۰ برسانیم و آخر سال ۱۴۰۱ تورم از ۴۳ درصد به ۳۱ درصد رسید.» این اطلاعات به کلی نادرست است، رشد اقتصادی کشور در سال ۱۳۹۹، برابر ۴/۳ درصد بود. البته فروش نفت نیز از بهمن‌ماه سال ۱۳۹۹ آغاز شد و الا در دوره ترامپ این راه بسته بود. ارقام رسمی درباره رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۰ برخلاف ادعای آقای رئیسی بود. رشد اقتصادی در فصل بهار و تابستان که دولت قبل عهده‌دار کار بود، به ترتیب ۹/۶ و ۴/۴ بود و در پائیز و زمستان که دولت کنونی بود، ۱/۴ و ۳/۲ است و اصولاً رشد اقتصادی صفر نبود ولی با آمدن این دولت در سال ۱۴۰۰ کاهنده شد. تورم نیز در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ تغییر معناداری نکرد ولی در سال ۱۴۰۱ که تمام سال را این دولت عهده‌دار بود، نه‌تنها کمتر از گذشته نشد، بلکه به نزدیک ۵۰ درصد رسید به‌طوری که ارقام آخر سال تا چند ماه بعد منتشر نشد.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه: هیچ مداخله‌ای در امور داخلی لبنان نداریم/ مسائل این کشور مربوط به خود لبنانی‌ها است
سخنگوی وزارت خارجه: هیچ مداخله‌ای در امور داخلی لبنان نداریم/ مسائل این کشور مربوط به خود لبنانی‌ها است

بقائی در خصوص اظهارات وزیر امور خارجه لبنان در خصوص آمادگی برای مذاکره با وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما با لبنان رابطه خوبی داریم و سفارتخانه‌های دو کشور فعال هستند. روابط ایران و لبنان همواره طولانی، مبتنی بر احترام متقابل و متکی بر منافع مشترک بوده است.

سردار رمضان شریف: نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده
سردار رمضان شریف: نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده

رییس مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دقاع مقدس و مجاهدت های سپاه با بیان این که نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده است گفت:حوادث اخیر به نسل جوان و نسل زد نشان داد که دنیای واقعی متفاوت از تصویرسازی‌های فضای مجازی است.

مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس تهران
مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس تهران

براساس استاندار‌های موجود عملا باید تهران هم تعطیل می‌شد، اما آموزش و پرورش در جلسه روز گذشته کارگروه کاهش آلودگی هوای استان به شدت مخالف تعطیلی مدارس بود برای همین بعد از کمی بحث و تبادل نظر تصمیم گرفته شد که پایتخت تعطیل نشود!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است