کد خبر : 249799
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۰۱ - 22:12
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

اطلاعات نادرست دادید آقای رئیسی؛ متاسفیم!

روزنامه هم‌میهن نوشت: سخنرانی یکسویه آقای رئیسی در تلویزیون ایران که سه‌شنبه‌ شب انجام شد را چگونه می‌توان توصیف کرد؟ فقط باید در یک کلمه گفت: متأسفیم.

اطلاعات نادرست دادید آقای رئیسی؛ متاسفیم!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه هم میهن در سرمقاله امروز خود به نقد گفت‌وگوی تلویزیونی ابراهیم رئیسی پرداخته است.

سخنرانی یکسویه آقای رئیسی در تلویزیون ایران که سه‌شنبه‌شب انجام شد را چگونه می‌توان توصیف کرد؟ فقط باید در یک کلمه گفت: متأسفیم. یک سخنرانی یکسویه را به نام گفت‌وگو با مردم معرفی کردند، که این قلب آشکار کلمات و مفاهیم است و پس از پایان این سخنرانی تکراری که نکته مفیدی هم در آن نبود، با مجموعه‌ای از اطلاعات نادرست مواجه شدیم که مغایر با اطلاعات رسمی کشور است. این سخنرانی به برخی از مسائل اشاره دقیق نکرده است، از جمله اشتغال، مسئله افزایش حقوق‌ها که بسیار کمتر از تورم است و به این اشاره نکرده که اگر نفت می‌فروشید، پس چرا سود این فروش به جیب مردم نرفته است یا نمی‌رود؟

این روزنامه در ادامه به اطلاعات نادرستی که در این مصاحبه ارائه شد پرداخته و نوشته است: مهمترین بخش سخنرانی آقای رئیسی اطلاعاتی است که در سخنان خود دادند و به جای پذیرش مسئولیت؛ تقصیرها را به گردن دیگران انداختند و برای توجیه وضعیت ناهنجار کنونی اطلاعاتی را دادند که در گزارش‌های رسمی وجود ندارد. آقای رئیسی گفت که «طی ۶ ماه تورم را ۲۰ درصد کاهش دادیم و توانستیم رشد اقتصادی صفر درصد را به ۵/۴ درصد در اسفندماه ۱۴۰۰ برسانیم و آخر سال ۱۴۰۱ تورم از ۴۳ درصد به ۳۱ درصد رسید.» این اطلاعات به کلی نادرست است، رشد اقتصادی کشور در سال ۱۳۹۹، برابر ۴/۳ درصد بود. البته فروش نفت نیز از بهمن‌ماه سال ۱۳۹۹ آغاز شد و الا در دوره ترامپ این راه بسته بود. ارقام رسمی درباره رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۰ برخلاف ادعای آقای رئیسی بود. رشد اقتصادی در فصل بهار و تابستان که دولت قبل عهده‌دار کار بود، به ترتیب ۹/۶ و ۴/۴ بود و در پائیز و زمستان که دولت کنونی بود، ۱/۴ و ۳/۲ است و اصولاً رشد اقتصادی صفر نبود ولی با آمدن این دولت در سال ۱۴۰۰ کاهنده شد. تورم نیز در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ تغییر معناداری نکرد ولی در سال ۱۴۰۱ که تمام سال را این دولت عهده‌دار بود، نه‌تنها کمتر از گذشته نشد، بلکه به نزدیک ۵۰ درصد رسید به‌طوری که ارقام آخر سال تا چند ماه بعد منتشر نشد.

اخبار مرتبط:
نوروزی، نماینده مجلس: قیمت دارو ۴ برابر شده/ تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر مردم را شکسته است
نوروزی، نماینده مجلس: قیمت دارو ۴ برابر شده/ تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر مردم را شکسته است

نوروزی، نماینده گفت: گرانی و تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر کارگران، بازنشستگان، کارمندان و بخش‌های آسیب پذیر را خم کرده است.

تهدید مجلس به طرح سوال از رئیس جمهور؛ یا کابینه را ترمیم می‌کنی یا برای پاسخ به مجلس طرح سوال خواهد شد
تهدید مجلس به طرح سوال از رئیس جمهور؛ یا کابینه را ترمیم می‌کنی یا برای پاسخ به مجلس طرح سوال خواهد شد

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مجلس با اشاره به بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی و افزایش نرخ دلار در کشور، اظهار کرد: با تشدید تورم در کالاهای اساسی و رشد نرخ ارز، مردم با مشکلات معیشتی فراوانی روبرو هستند و این وضعیت هر روز دشوارتر می‌شود. نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: متناسب با ضرورت اصلاحات در حوزه اقتصاد، لازم است دولت بازنگری و اصلاحات لازم را در ترکیب کابینه خود در دستور کار قرار دهد و تیم اقتصادی خود را تغییر دهد.

سردار وحیدی: دشمنان جرأت خلع سلاح حزب‌الله را ندارند
سردار وحیدی: دشمنان جرأت خلع سلاح حزب‌الله را ندارند

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به ناتوانی دشمن در برابر مقاومت حزب‌الله اظهار کرد: مدت‌هاست می‌نشینند و برمی‌خیزند و صحبت می‌کنند که حزب‌الله باید خلع سلاح شود، اما جرأت چنین کاری را ندارند

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است