کد خبر : 249386
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۲۸ - 16:21
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نطق تند نماینده افشاگر خودروهای شاسی‌بلند علیه هیئت‌رئیسه مجلس و قالیباف/ علیرضابیگی: ۴۰ روز مانع از انجام وظایف نمایندگی اینجانب شدید

نماینده مردم تبریز تاکید کرد: لازم است هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان توضیح دهد که چرا به مسئله دریافت خودرو از سوی برخی نمایندگان ورود نکرده و به عنوان سوءاستفاده از اختیارات و جایگاه نمایندگی که در این زمینه قانون مشخص وجود دارد این مساله را مورد رسیدگی قرار نداده است.

نطق تند نماینده افشاگر خودروهای شاسی‌بلند علیه هیئت‌رئیسه مجلس و قالیباف/ علیرضابیگی: ۴۰ روز مانع از انجام وظایف نمایندگی اینجانب شدید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جریان نطق میان دستور خود طی سخنانی با اشاره به برخی بندهای نامه حضرت امیر علیه السلام به مالک اشتر گفت: لازم می‌دانم به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت مبارزه با اژدهای هفت سر فساد و تاکید بر اینکه اگر کسی در مبارزه با فساد ثابت قدم باشد باید مورد حمایت باشد اشاره و از و آن قدردانی کنم.

وی ادامه داد: مردم ایران شرایط سختی را سپری می‌کنند، بیان آلام مردم ایران و سختی‌ها و مشکلات مردم مثنوی هفتاد من می‌شود.

نماینده مردم تبریز اظهار داشت: ویژه‌خواری از سوی برخی و اهمیت برخورد با آن امر مهمی است که فقدان آن احساس می‌شود و مقابله با آن باید در سرلوحه کارها قرار گیرد.

علیرضابیگی با اشاره رفتار هیات نظارت بر رفتار نمایندگان نسبت به خود عنوان کرد: لازم است هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان توضیح دهد که چرا به مسئله دریافت خودرو از سوی برخی نمایندگان ورود نکرده و به عنوان سوءاستفاده از اختیارات و جایگاه نمایندگی که در این زمینه قانون مشخص وجود دارد این مساله را مورد رسیدگی قرار نداده است.

وی ادامه داد: در صورت وقوع تخلف محرز اقتصادی از سوی نمایندگان، اسناد آن می‌تواند به قوه قضاییه ارسال شود اما در خصوص برخی تخلفات این هیات براساس قانون باید بررسی لازم را انجام دهد.

نماینده مردم تبریز همچنین گفت: از سوی دیگر هیئت رئیسه بر اساس یک نامه فاقد وجاهت قانونی به مدت ۴۰ روز مانع از انجام وظایف نمایندگی اینجانب شد و به این مسأله باید شفاف رسیدگی شود.

وی افزود: همچین لازم می‌دانم از اظهارنظر ریاست محترم قوه قضائیه در پاسخ به مستنداتی که خدمت ایشان تقدیم کردم، سپاسگزاری نمایم.

اخبار مرتبط:
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم

با موافقت رهبر انقلاب، بیش از دو هزار نفر از محکومان قضایی مشمول عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات شدند.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم
سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم

بقائی درباره رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد گفت: قرار نیست جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم. موضوعات مذاکراتی در اتاق مذاکره مطرح می‌شود و مواضع ایران هم اگر جایی بخواهد علنی بیان شود در زمان خودش حتما توسط وزارت خارجه این کار انجام خواهد شد.

پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است
پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است

امیر سرتیپ علیرضا الهامی فرمانده قرارگاه مشترک پدافندهوایی خاتم الانبیا (ص) از مواضع و سایت‌های پدافندی شمال‌غرب ارتش بازدید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است